Βασιλακάκης: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα κόντρα στον Ολυμπιακό» (video)

Μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσει η Skoda Ξάνθη από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης στο novasports.gr

Μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσει η Skoda Ξάνθη από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης στο novasports.gr

«Όλοι ξέρουμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι ο μέγιστος. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε αντάξιοι της δυναμικής του αντιπάλου και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το θέμα είναι να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι και  ότι και να γίνει είτε ατυχίες είτε διαιτητικά σφάλματα κάποια στιγμή θα σου δοθεί αυτό που πρέπει», δήλωσε αρχικά ο Βασιλακάκης.

Για το αν οι παίκτες της Ξάνθης θα παίξουν πιο απελευθερωμένα απέναντι στον Ολυμπιακό και χωρίς το άγχος της νίκης: «Σου δίνει μια ελευθερία κινήσεων γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αλλά δεν σου δίνει ελευθερία στο ότι άμα χάσεις δεν έγινε τίποτα. Έχεις πάρα πολλά να κερδίσεις από αυτό το παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε ακόμη και αν χρειαστεί να παίξουμε αντιποδόσφαιρο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για το πώς περιμένουν τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει κατά μεγάλο ποσοστό την πρωτοβουλία των κινήσεων. Νομίζω όμως ότι εμείς είμαστε πολύ καλοί στο να περιμένουμε τον αντίπαλο και αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί γιατί θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλούς παίκτες».

Για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς: «Είμαστε μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Όταν δεν παίρνεις βαθμούς σίγουρα δεν είσαι ικανοποιημένος. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα παιχνίδι από αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Κρατάμε τις εμφανίσεις αλλά πρέπει να παίρνουμε βαθμούς».

Για το ότι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Το καλό είναι ότι έχουμε καλή ποιότητα μπροστά. Σε κάθε παιχνίδι όμως παίζουν ρόλο τα πάντα. Καλό είναι ότι βρίσκουμε δίχτυα, αλλά καλό θα είναι να μην δεχόμαστε κιόλας. Γενικά είναι ομαδική δουλειά».

Για το αν τους αγχώνει η βαθμολογική τους θέση: «Όχι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε γιατί είμαστε εκεί. Είναι η περίοδος που έχουμε τα δύσκολα παιχνίδια αλλά στη συνέχεια θα είναι λίγο πιο βατό το πρόγραμμα. Δεν αγχωνόμαστε καθόλου γιατί ξέρουμε ότι θα ανεβούμε κι άλλο στη βαθμολογία. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη και είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο με παλμό. Είναι αβαντάζ για εμάς η παρουσία του κόσμου. Θα τον χρειαστούμε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.