Ερνάντεζ: «Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για σκοράρισμα» (video)

Ο Ντάνιελ Ερνάντεζ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει σφιχτή άμυνα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Ο Ντάνιελ Ερνάντεζ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει σφιχτή άμυνα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο είχαμε μία ισοπαλία αλλά αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι χρειάζεται ο Αστέρας για να πάρει τη νίκη: «Να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, να είμαστε καλοί στην άμυνα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Αστέρας στον αντίπαλο: «Είναι μια περίπλοκη ομάδα, δυσκολεύει τον αντίπαλο αλλά εμείς πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για γκολ».

Για το αν είναι στόχος να διατηρηθεί το αήττητο της έδρας έως το τέλος της σεζόν: «Το θέμα είναι ότι ο Αστέρας πρέπει να κερδίζει πάντα. Μας δίνει δύναμη η έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πώς θα παίξει ο αντίπαλος: «εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είναι καλή η αμυντική μας λειτουργία και να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον απ’ την ομάδα του ΟΦΗ: «Δεν γνωρίζω κάποιον αλλά όλοι χρειάζονται προσοχή γιατί ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να δυσκολέψει το έργο μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.