Τσοκάνης: «Μπορούσαμε και τη νίκη» (video)

Οι Τσοκάνης και Παπαζαχαρίας τόνισαν ότι η ομάδα του έπαιξε έξυπνα και θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη εάν ήταν λίγο πιο τυχερή, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Οι Τσοκάνης και Παπαζαχαρίας τόνισαν ότι η ομάδα του έπαιξε έξυπνα και θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη εάν ήταν λίγο πιο τυχερή, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Τσοκάνης: «Μείναμε από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο. Προσπαθούσαμε  να κλειστούμε πίσω και να βρούμε χώρο στις αντεπιθέσεις. Κλείσαμε τους χώρους, είναι καλός ο αντίπαλος και αυτό μας ωφέλησε γιατί κλείσαμε καλά τους χώρους. Θέλαμε να έχουμε κοντά τις γραμμές και ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να απειλήσει. Θέλαμε τη νίκη και όπου πηγαίνουμε θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας». 

Παπαζαχαρίας: «Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε κάτι θετικό.  Μείναμε νωρίς με παίκτη λιγότερο αλλά αυτό δεν φάνηκε και αν ήμασταν πιο τυχεροί ίσως παίρναμε και τη νίκη. Πήραμε έναν βαθμό και αυτό είναι θετικό. Παίζαμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχεις τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό της ομάδας γιατί με βοήθησε να αγωνιστώ σήμερα. Όλα τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό, δώσαμε πολλά τρεξίματα. Δεν κλειστήκαμε και βγαίναμε σωστά στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δείξει όλα τα παιδιά ότι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και πιστεύω ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.