Στο πρώτο ρεσιτάλ, στο δεύτερο συντήρηση (video)

Ο Ατρόμητος σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα (33' Παπαδόπουλος) και διατήρησε το προβάδισμα χωρίς πρόβλημα στο δεύτερο 45λεπτο, παραμένοντας αήττητος για δέκατη σερί αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Ατρόμητος σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα (33′ Παπαδόπουλος) και διατήρησε το προβάδισμα χωρίς πρόβλημα στο δεύτερο 45λεπτο, παραμένοντας αήττητος για δέκατη σερί αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνεχίζει τις εκπληκτικές επιδόσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μόλις ένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια, ενώ οι Περιστεριώτες συμπλήρωσαν 15 ματς Σούπερ Λιγκ χωρίς ήττα στην έδρα τους, από το 0-1 από τον Άρη στις 6/4/2013!

Όσο για τους Ηπειρώτες, παραμένουν χωρίς πόντο μέσα στο 2014 (τέσσερις σερί ήττες) και ελπίζουν να βρουν γρήγορα ξανά τον δρόμο τους, πιθανότατα έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου.

«Τίκι-τάκα» στο α’ από τους γηπεδούχους!

Ο Ατρόμητος με σούπερ επιθετικό σχήμα κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο τον βρήκε να προηγείται με 1-0, ωστόσο θα μπορούσε να είχε ένα πολύ πιο άνετο προβάδισμα.

Ο Γιώργος Παράσχος τόλμησε να παρατάξει ενδεκάδα με Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο και Καραμάνο, επιλογή που δικαιώθηκε, καθώς η ανωτέρω τριάδα μαζί με τους Γιαννούλη και Ούμπιδες προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Με κατοχή 67%, πολύ γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε ρυθμό…«τίκι-τάκα» και πίεση που ξεκινούσε από την επιθετική γραμμή, οι Περιστεριώτες πρόσφεραν χορταστικό θέαμα και χειροκροτήθηκαν από το κοινό, έστω και αν έφτασαν στο γκολ μόνο μία φορά.

Έπειτα από τις προσπάθειες των Καραμάνου (14′) και Δημούτσου (21′), ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι στο 22′ με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος απείλησε επίσης στο 24′ και το 30′.

Ο Έλληνας επιθετικός τελικά κατάφερε να χριστεί σκόρερ στο 33′, όταν έπειτα από εκπληκτικό τακουνάκι του Καραμάνου, μπήκε στην περιοχή και με δεξί πλασέ νίκησε τον Βελλίδη, με τον Κολοβέτσιο να βρίσκει τη μπάλα αλλά να μην μπορεί να την κόψει.

Ο ΠΑΣ, είχε αμυντικό προσανατολισμό στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους και αν εξαιρεθουν οι φάσεις των Ίλιτς (15′) και Τσουκαλά (19′), δεν μπόρεσε να βγει από το καβούκι του.

Πεσμένος ρυθμός στο β’

Μετά από ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο, θα περίμενε κανείς συνέχεια στο ρεσιτάλ από τον Ατρόμητο, ή τουλάχιστον την αντίδραση του ΠΑΣ.

Τελικά δεν έγινε τίποτε από τα δύο, καθώς ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε αισθητά, ενώ οι Ηπειρώτες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Ο Ατρόμητος -αν και ο Παράσχος φανερά αγχωμένος ζητούσε ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» το ματς- , δεν έφτασε τα στάνταρ του α’ μέρους, κάνοντας ίσως συντήρηση δυνάμεων εν’ όψει του μεσοβδόμαδου ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ Γιώργος Γεωργουλόπουλος προσπάθησε να τονώσει την επίθεσή του, ωστόσο οι Ηπειρώτες ποτέ δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά και τελικώς το ρεσιτάλ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό για να τους χαρίσει το τρίποντο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Γκολ: 33′ Παπαδόπουλος
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος. Βοηθοί: Σταθόπουλος, Κουρουμπύλια.
Κίτρινες: Ναπολεόνι, Δημούτσος – Κοροβέσης. Κόκκινες: –

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος, 4-4-2): Τσέναμο – Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης – Καραμάνος (64′ Μπρίτο), Δημούτσος (89′ Φυτανίδης), Ιγκλέσιας, Ούμπιδες – Ναπολεόνι (76′ Γκαρσία), Παπαδόπουλος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος, 4-2-3-1): Βελλίδης – Ντάσιος (54′ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Μπέριος (79′ Γιάκος), Μιχαήλ – Στρούνα, Τσουκαλάς – Κοροβέσης, Αυγενικού (70′ Κρητικός), Ακόστα – Ίλιτς.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4′ Ο Παπαδόπουλος σούταρε μέσα στην περιοχή αλλά ο Μιχαήλ τον κόντραρε.
14′ Ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Καραμάνο σε καλή θέση, αυτός γύρισε και έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ.
15′ Ο Ίλιτς μπήκε από πλάγια θέση δεξιά, σούταρε στην κλειστή γωνία του Τσέναμο ο οποίος μπλόκαρε.
19′ Ο Κοροβέσης γύρισε από αριστερά, βρήκε τον Τσουκαλά, ο οποίος σούταρε από καλή θέση αλλά ο Τσέναμο μπλόκαρε. 
21′ Μακρινό σουτ του Δημούτσου, ο Βελλίδης απόκρουσε σε κόρνερ.
22′ Οριζόντιο δοκάρι για τον Ατρόμητο με κεφαλιά του Παπαδόπουλου έπειτα από σέντρα του Ναπολεόνι, σε δεύτερη κεφαλιά του Ταυλαρίδη μπλόκαρε ο Βελλίδης.
24′ Σουτ του Παπαδόπουλου από το ημικύκλιο, η μπάλα άουτ.
27′ Κεφαλιά του Ιγκλέσιας μετά από κόρνερ, η μπάλα αρκετά άουτ.
30′ Ο Ναπολεόνι στην περιοχή, γύρισε στο σημείο του πέναλτι για τον Παπαδόπουλο που σούταρε άουτ.
33′ 1-0 Ο Καραμάνος με εκπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Παπαδόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη και με την παρεμβολή του Κολοβέτσιου.
40′ Μπαλιά του Παπαδόπουλου, ο Ούμπιδες από δεξιά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.
45′ Μακρινό σουτ του Ούμπιδες, η μπάλα πολύ άουτ.

46′ Τακουνάκι του Καραμάνου, σουτ του Δημούτσου, η μπάλα αρκετά άουτ καθώς δεν το έπιασε καλά.
49′ Ο Παπαδόπουλος από πλάγια δεξιά έκανε μία ντρίμπλα στον Μιχαήλ, γύρισε παράλληλα αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.
53′ Σέντρα-σουτ του Γιαννούλη, γύρισμα του Ούμπιδες και προβολή του Μπέριου που παρ’ ολίγον να καταλήξει σε αυτογκόλ.
72′ Ο Ίλιτς βρήκε τον Κρητικό κάθετα αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
90+2′ Γύρισμα από τον Κοροβέση επικίνδυνο, έδιωξε ο Τσέναμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.