Ο «Κάνιο» στα Πηγάδια, ο Μήτρογλου στον Πειραιά

Ειδήσεις έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (ώρα έναρξη 19.30, απευθείας μετάδοση απ' το novasports 1, novasports 1 HD).

Ειδήσεις έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (ώρα έναρξη 19.30, απευθείας μετάδοση απ’ το novasports 1, novasports 1 HD).

Ο Μίτσελ επιβράβευσε τον Ιμπαγάσα για την εξαιρετική του εικόνα στον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Πελέ που είχε καλή παρουσία στην Αρκαδία, αλλά και τους Ολαϊτάν και Μιγκέλ Τόρες οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Αντιθέτως, αποκλείστηκαν οι Μήτρογλου, Μασάντο, Βάις, Παπάζογλου, Σέποβιτς, ο τραυματίας Σιόβας και οι Καρόλ, Γιαννιώτης.

Συνοπτικά στην αποστολή βρίσκονται οι  Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πελέ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες.
Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα πετάξει το απόγευμα του Σαββάτου για το αεροδρόμιο της Καβάλας και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Ξάνθη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.