Χάνει Βέροια και Πλατανιά ο Τζαβέλλας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε διευκρινήσεις για την τιμωρία του Γιώργου Τζαβέλλα με τον 26χρονο αμυντικό να χάνει τις αναμετρήσεις με Βέροια και Πλατανιά.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε διευκρινήσεις για την τιμωρία του Γιώργου Τζαβέλλα με τον 26χρονο αμυντικό να χάνει τις αναμετρήσεις με Βέροια και Πλατανιά.

Ο Έλληνας αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Ξάνθη και όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Σούπερ Λίγκας, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπρεπε εντός 48 ωρών να δηλώσει σε ποιες αγωνιστικές θα εκτίσει ο παίκτης την ποινή του καθώς αποβλήθηκε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή με δύο κίτρινες κάρτες. 

Με βάση τον κανονισμό ο παίκτης θα πρέπει να απουσιάσει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι οπότε δεν θα δώσει το «παρών» κόντρα στη Βέροια, που τυγχάνει να είναι και το παιχνίδι στο οποίο δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι ο Τζαβέλλας θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της κόκκινης στην αναμέτρηση με τη Βέροια ενώ την ποινή του για τις κίτρινες θα πρέπει να την εκτίσει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, σε αυτό δηλαδή κόντρα στον Πλατανιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.