Πέλκας: “Άλλο επίπεδο με Σαββίδη” (video)

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην κάμερα της NOVA και τους Κωστή Μπότσαρη και Γιαννίκο Δούσκα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που έχει πλέον αλλάξει επίπεδο. Ο Λουτσέσκου μεγάλο ρόλο στο επίτευγμά μας είπε ο εκ των αρχηγών του Δικέφαλου.

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην κάμερα της NOVA και τους Κωστή Μπότσαρη και Γιαννίκο Δούσκα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που έχει πλέον αλλάξει επίπεδο. Ο Λουτσέσκου μεγάλο ρόλο στο επίτευγμά μας είπε ο εκ των αρχηγών του Δικέφαλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέλκας στη NOVA:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ:

“Ήμασταν πρωταθλητές από το προηγούμενο παιχνίδι κι ήρθαμε εδώ ως πρωταθλητές και θέλαμε να πετύχουμε ένα σπουδαίο αήττητο ρεκόρ καλύτερο από εκείνο του Παναθηναϊκού που είχε δύο παραπάνω ισοπαλίες. Πλέον το ξεχνάμε γιατί έχουμε μπροστά μας τον  τελικό κυπέλλου”.

Για το αήττητο:

“Στο μυαλό μας ήταν μόνο το πρωτάθλημα χωρίς να μας νοιάζει αν θα χάσουμε. Από τη στιγμή που είδαμε ότι αυτό μπορεί να γίνει το παλέψαμε περισσότερο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και δεν ξέρω αν το έχουμε καταλάβει. Θα περάσει καιρός και θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας.”

Για το αν οι ξένοι το έζησαν πιο έντονα:

“Οι ξένοι ήρθαν δυο τρία χρόνια εδώ και έχουν αγαπήσει στην ομάδα. Όσοι είναι τρία χρόνια έχουν κάθε χρονιά και μια επιτυχία. Έχουν από ένα κύπελλο, η ομάδα τους αγκάλιασε, έγιναν ηγέτες και όλοι το χρήκαμε. “

Για το πως άλλαξε επίπεδο ο ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη. Έδειξε εμπράκτως τις προθέσεις του από την αρχή. Φυσικά έγιναν κάποια λάθη τα οποία τα κατάλαβαν όλοι από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι όλους μας. Αυτά διορθώθηκαν και πλέον έχουν μπει οι σωστές βάσεις για να έρθουν κι άλλες επιτυχίες. “

Για την μέτρια δική του σεζόν σε σχέση με την περσινή: 

“Προφανώς επηρρεάστηκα καθώς δεν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στη μέχρι τώρα πορεία μου. Πέρσι είχα κάνει πολύ καλή σεζόν και ένιωσα άσχημα για εκείνα τα ματς που μας τα πήραν. Έπρεπε όμως να βγω πιο δυνατός και να μην επηρρεάζομαι από το στόχο μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν σκαμπανεβάσατα. Το βλέπεουμε και στην Ευρώπη παίκτες που δεν κάνυον πάντα πολύ καλές σεζόν. Αυτό που έκανα είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να μην το βάζω κάτω.”

Για το αν θέλει να παίξει με  αντίπαλο τον Μέσι στο Champions League:

“Θαυμάζω το Μέσι για τα δίψα του που έχει πάρει τόσα πράγματα. Ελπίζω να το πάρει η Μπαρτσελόνα για να γλιτώσουμε έναν προκριματικό. Από εκεί και πέρα βλέπουμε αν θα παίξουμε μαζί τους.”

Για το ματς με τον ΠΑΣ:

“Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε μεγάλο κίνητρο να μείνει στην κατηγορία. Εμείς ήρθαμε εδώ ως επαγγελματίες και έπρεπε να κερδίσουμε και για το αήττητο και ως πρόβα για τον τελικό του Σαββάτου.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όταν κερδίζεις είναι λογικό οι άλλες ομάδες να σε βλέπουν διαφορετικά. Σε σέβονται περισσότερο και αντιμετωπίζουν αλλιώς το παιχνίδι.”

Για το μυστικό της ομάδας:

“Έχει δημιουργηθεί ένα κλειστό γκρουπ παικτών προπονητή και έχουν απομακρυνθεί τα γύρω γύρω που έκαναν κακό στην ομάδα. Μεταξύ μας στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά και βγαίνει προς τα έξω. Γι’ αυτό έχει βγει και το συναίσθημα που βλέπετε. Και μεγάλο ρόλο έχει παίξει ο προπονητής ο οποίος ήταν πάντα εκεί.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.