Κώτσιος: «Μονόδρομος η νίκη με τον Άρη» (video)

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και όπως δήλωσε ο Ηλίας Κώτσιος στο novasports.gr η νίκη είναι μονόδρομος για τους Βοιωτούς.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και όπως δήλωσε ο Ηλίας Κώτσιος στο novasports.gr η νίκη είναι μονόδρομος για τους Βοιωτούς.

«Έτσι όπως έχουν έρθει τα αποτελέσματα για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Άρη. Πρέπει να κάνουμε μια υπερπροσπάθεια για να βγάλουμε την ομάδα από τις χαμηλές θέσεις την βαθμολογίας. Και κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε μία καλή προσπάθεια αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς. Την Κυριακή για εμάς δεν υπάρχει αύριο. Πρέπει οπωσδήποτε να  πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Κώτσιος.

Για το που θεωρεί πως θα κριθεί το ματς: «Πρέπει πρώτα από όλα να βγάλουμε τεράστιο πάθος και διάθεση γιατί αυτά τα παιχνίδια κρίνονται σε αυτό τον τομέα. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο άγχος και πρωτεύον στόχος είναι να βγάλουμε πάθος και διάθεση και από εκεί και πέρα αν μπορέσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο έχει καλώς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.