Γεωργιάδης: «Διάρκεια στην απόδοση» (video)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ένας - από τους πολλούς - ποδοσφαιρικούς κρίκους στην αγωνιστική αλυσίδα της ομάδας του. Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» προσπαθεί ν' ανέλθει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου να 'χτυπήσει' την πόρτα του αρχικού σχήματος.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ένας – από τους πολλούς – ποδοσφαιρικούς κρίκους στην αγωνιστική αλυσίδα της ομάδας του. Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» προσπαθεί ν’ ανέλθει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου να ‘χτυπήσει’ την πόρτα του αρχικού σχήματος.

Λίγο μετά την προπόνηση της Παρασκευής μίλησε στο «novasports.gr» για την προσπάθειά του αυτήν, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος κι η ομάδα του ο ΠΑΟΚ αλλά και για άλλα, σημαντικά θέματα, ξεκινώντας από τον πλέον πρόσφατο αγώνα, αυτόν της περασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο: 

«Κατ’ αρχάς το γεγονός ότι βάλαμε πέντε γκολ και παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι έπειτα από πολύ καιρό ήταν καλό για εμάς, κυρίως για την ψυχολογία μας. Το αρνητικό είναι πως για ένα ακόμη παιχνίδι δεχτήκαμε γκολ πολύ νωρίς κι αυτό είναι που πρέπει ν’ αλλάξουμε και να δουλέψουμε περισσότερο γιατί στα τελευταία παιχνίδια στο πρώτο δεκάλεπτο πάντα ‘τρώμε’ γκολ κι αυτό είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα, όταν ‘τρώει’ πρώτη γκολ να το ανατρέψει, αν κι έχουμε δείξει φέτος πως μπορούμε ν’ ανατρέψουμε τα ματς δεν είναι ότι καλύτερο να ‘τρως’ γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Κατά τ’ άλλα το παιχνίδι ήταν καλό για εμάς, βάλαμε πέντε γκολ, πιάσαμε καλή απόδοση και συνεχίζουμε στο Κύπελλο».

– Σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

«Εντάξει, είμαστε καλύτερα. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο σκορ και μια καλή εμφάνιση αλλά αυτό που θα μας δώσει και ικανοποίηση είναι η διάρκεια στην απόδοσή μας».

– Την Κυριακή αντιμετωπίζετε στο γήπεδο της Τούμπας τη Βέροια, τί άποψη έχεις για τον επικείμενο αντίπαλο;

«Εχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια τους, εντάξει . όλα τα παιχνίδια στη Superleague είναι δύσκολα. Το καλό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε – πρώτα απ’ όλα – καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε μια εύκολη νίκη».

– Μίλησες για το πρόβλημα με το γρήγορο γκολ που έχετε δεχτεί στις τελευταίες αναμετρήσεις, γενικότερα πως αντιμετωπίζονται οι αγωνιστικές δυσλειτουργίες;

«Κάθε προπόνηση δουλεύουμε σε πράγματα που κάνουμε λάθος μέσα στο γήπεδο. Εντάξει, στα τελευταία ματς δεχτήκαμε αρκετά γκολ από στημένα και δουλεύουμε περισσότερο σ’ αυτά γιατί οι θεωρητικά μικρότερες ομάδες από εμάς, παίζουν πάντα κι ελπίζουν στα στημένα, στα κόρνερ, στα φάουλ. Εμείς εκεί υστερούμε και δουλεύουμε εκεί λίγο περισσότερο».

– Επιστρέφοντας στα της Κυριακάτικης αναμέτρησης, αγώνας σαν κι αυτόν που μπορεί να κριθεί;

«Στη θέληση, στο πάθος .. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα κι αν δείξουμε αυτό που πρέπει κι αυτό που μπορούμε πιστεύω πως δε θ’ αντιμετωπίσουμε πρόβλημα».

– Με δεδομένο πως ομάδες, θεωρητικά πάντα μικρότερες από τον ΠΑΟΚ και ειδικά μέσα στην Τούμπα ‘κλείνονται’ περισσότερο περιμένοντας εσάς παρά αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, έχετε δουλέψει σ’ εναλλακτικές λύσεις λαμβάνοντας υπ’ όψη και τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα;

«Δεν είναι κάτι διαφορετικό για εμάς. Μέσα στην Τούμπα όλες οι ομάδες παίζουν ‘κλειστά’, δεν είναι πως θα έρθει μόνον η Βέροια ν’ αγωνιστεί έτσι. Ολες οι ομάδες προσπαθούν να μας παίξουν άμυνα στο μισό γήπεδο και να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Αυτό είναι γνωστό. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση να διασπάσουμε αυτές τις άμυνες γιατί αν σε τέτοιες ομάδες βάλεις ένα γρήγορο γκολ μετά το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο. Αν δε βάλεις γκολ όσο είναι στο παιχνίδι, στην ισοπαλία παίρνουν ψυχολογία, κουράγιο και είναι δύσκολα μετά στο δεύτερο ημίχρονο, αν δε σκοράρεις στο πρώτο, να τους διασπάσεις».

– Σε προσωπικό επίπεδο, σε τί κατάσταση βρίσκεσαι;

«Προσπαθώ κάθε μέρα στις προπονήσεις, όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή να παίξω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Εχω να παίξω πάρα πολύ καιρό. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά αν θέλω μια θέση μέσα στην ομάδα θα πρέπει να την κερδίσω από μόνος μου».

– Πρόσφατα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον σου καθώς το συμβόλαιό σου ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνη. Εχεις πάρει τις αποφάσεις σου;

«Οχι, μιλάμε με την ομάδα, προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ, όπως έχω ξαναπεί κι ελπίζω να έχουμε καλή κατάληξη», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο 26χρονος μεσοεπιθετικός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.