Μέγερι: «Απόλυτη συγκέντρωση για τη νίκη»

Στις δυσκολίες του κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια αναφέρθηκε ο Μπάλας Μέγερι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

Στις δυσκολίες του κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια αναφέρθηκε ο Μπάλας Μέγερι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ μίλησε για τις σχέσεις του με τους άλλους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού και σχολίασε την παρουσία των φίλων των «ερυθρόλευκων» στα εκτός έδρας ματς, όπως και το βεβαρημένο πρόγραμμα έως και το πρώτο ματς με την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 25 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη.
 
Μπάλας, την Τετάρτη έπαιξες στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Αστέρα. Με την απόδοσή σου έδειξες πως είσαι σε εξαιρετική κατάσταση. Αισθάνεσαι έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα σου όποτε σου το ζητήσει ο προπονητής σου;

«Καταρχήν σας ευχαριστώ. Ναι, αυτή είναι η δουλειά κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πρέπει να είναι έτοιμος, ώστε κάθε φορά που του ζητηθεί απ’ τον προπονητή του να παίξει καλά και να βοηθήσει την ομάδα του».
 
Οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχετε μεταξύ σας μία πολύ ιδιαίτερη και στενή σχέση. Είναι έτσι τα πράγματα;

«Ναι, έχω πολύ καλές σχέσεις με τους συναδέλφους μου όπως είχα και τα προηγούμενα χρόνια με όλους όσους έχω συνεργαστεί. Είναι πολύ σημαντικό για την καθημερινότητα να έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, γιατί αυτό βοηθάει ώστε να έχουμε καλύτερη απόδοση». 
 
Την Κυριακή αντιμετωπίζετε την Ξάνθη. Τι άποψη έχεις για τον επόμενο αντίπαλό σας; Να θυμίσω πως στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός γνώρισε πριν από δύο χρόνια την τελευταία του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

«Ναι, το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Η Ξάνθη είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος ειδικά όταν παίζει στην
έδρα της. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε για τη νίκη».
 
Στις κερκίδες του γηπέδου της Ξάνθης θα είναι και οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως συνέβη την Τετάρτη στην Τρίπολη. Πόσο σημαντική είναι για εσάς η παρουσία τους στα εκτός έδρας ματς;

«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας. Μας κάνουν να αισθανόμαστε σα να είμαστε στην έδρα μας. Πολλές φορές ακούγονται πολύ πιο δυνατά απ’ τους φιλάθλους των γηπεδούχων».
 
Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια του προγράμματος; Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια κάθε τρεις – τέσσερις μέρες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ σε ένα μήνα από τώρα θα διεξαχθεί το πρώτο ματς με την Μάντσεστερ στο Καραϊσκάκη.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα, ο αγώνας με της Μάντσεστερ πλησιάζει όλο και περισσότερο. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε αυτή τη στιγμή σε εκείνο τον αγώνα. Έως τότε πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στους αγώνες του πρωταθλήματος που είναι πολύ σημαντικοί. Και φυσικά να φθάσουμε έως εκεί με νίκες, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο δυνατοί στον ευρωπαϊκό αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.