Ζησόπουλος: «Πρώτα ο Λεβαδειακός» (video)

Ο Γιώργος Ζησόπουλος έκανε το απολογισμό της δύσκολης χρονιάς του Λεβαδειακού και ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει με την φανέλα των Βοιωτών και στην Superleague 2.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος έκανε το απολογισμό της δύσκολης χρονιάς του Λεβαδειακού και ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει με την φανέλα των Βοιωτών και στην Superleague 2. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Εδώ και καιρό δεν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο. Προσπαθήσαμε να βρούμε κίνητρο, καθώς ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη Superleague για φέτος. Ελπίζω η ομάδα να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο στην Superleague 2. Μπροστά στον κόσμο μας προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μέχρι να φάμε το πρώτο γκολ παλεύαμε, ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά τότε τελείωσαν όλα. 

Τίποτα δεν πήγε καλά σε μία τόσο δύσκολη χρονιά. Αυτή τη στιγμή όλοι στην ομάδα πρέπει να ηρεμήσουν και να δούμε τι θα γίνει, πως θα δημιουργηθούν οι νέες κατηγορίες και από εκεί και πέρα η διοίκηση έχει και την εμπειρία και την γνώση για να πάρει αποφάσεις για την επόμενη χρονιά. 

Για να οδηγηθεί μια ομάδα στον υποβιβασμό φταίνε πολλά πράγματα. Έχουν ευθύνη οι παίκτες, η διοίκηση, οι προπονητές, όλοι. Εμείς δεν αποποιηθήκαμε ποτέ τις ευθύνες μας, έχουμε το μερίδιο μας και το αναλαμβάνουμε. Όλα πήγαν στραβά, η χρονιά ήταν από την αρχή κακή, έτσι συνεχίστηκε και έτσι τελείωσε. 

Εγώ είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, είμαι μόνιμος κάτοικος στη Λιβαδειά. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, δεν έχω μιλήσει με την διοίκηση. Για μένα πρώτα είναι ο Λεβαδειακός. Αν η ομάδα αποφασίσει κάτι διαφορετικό, τότε θα δούμε το μέλλον. 

Κάναμε μεγάλο αγώνα στον δεύτερο γύρο, ειδικά με την έλευση του κυρίου Καραγεωργίου, πήραμε κάποια μεγάλα ματς, φτάσαμε σε ένα κομβικό παιχνίδι με τα Γιάννινα, το οποίο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Εκεί νομίζω ότι άρχισε να πέφτει η ψυχολογία μας και στο φινάλε, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, δεν πήγε τίποτα καλά».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.