Προετοιμασία σ’ έντονους ρυθμούς

Η τελευταία προπόνηση δίχως τον Χουμπ Στέφενς πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση δίχως τον Χουμπ Στέφενς πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ολλανδός τεχνικός, που βρέθηκε στην πατρίδα του εξ αιτίας απώλειας συγγενικού του προσώπου, επιστρέφει αύριο και θα είναι παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον Κυριακάτικο, εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, λόγος για τον οποίο δεν ανακοινώθηκε από σήμερα η αποστολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης κατά τα ειωθότα.

Ωστόσο, υπήρχε νέο πρόσωπο σ’ αυτήν κι αυτός ήταν το νέο μέλος της τεχνικής ηγεσίας, Γιώργος Παπαλάμπρου. Πρόκειται για το 43χρονο νέο γυμναστή, απόφοιτο της σχολής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, θητεία σε πολλές ομάδες της Superleague, αντικαταστάτη του Γρηγόρη Καβαλιεράτου, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ μετατέθηκε στις ακαδημίες. 

Σ’ ότι είχε να κάνει με το πρόγραμμα της προπόνησης, πέρα από την καθιερωμένη προθέρμανση και τις ασκήσεις τεχνικής τη μερίδα του λέοντος κατείχε «διπλό» σε μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς επαφών με την μπάλα και οδηγίες για γρήγορη μετάβαση από άμυνα σ’ επίθεση και τούμπαλιν. Το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο τραυματίας Βίτορ, ενώ προληπτικά έμειναν εκτός προπόνησης οι Μάρτενς, Αθανασιάδης για να προφυλαχθούν ενόψει των διαδοχικών συμμετοχών κι αντίστοιχων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Στο πλαίσιο των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν φάνηκε πως στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί το δίδυμο Κατσουράνη – Κατσικά, ενώ για τη θέση του τιμωρημένου Στοχ τον πρώτο λόγο φαίνεται να έχει ο Σέκου Ολίσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.