Μάουρερ: «Συγκεντρωμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό» (video)

Απόλυτα συγκεντρωμένοι θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα όπως δήλωσε ο Ράινερ Μάουρερ στο novasports.gr.

Απόλυτα συγκεντρωμένοι θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα όπως δήλωσε ο Ράινερ Μάουρερ στο novasports.gr.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία, δεν έχει χάσει για δύο χρόνια και η τελευταία του ήττα ήταν από την Ξάνθη», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ράινερ Μάουρερ.

Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ, να δημιουργήσουμε παρόμοιες ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά να τις αξιοποιήσουμε. Αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει φυσικά να χάσει το παιχνίδι. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πήραμε κεφάλι στο σκορ, αλλά θα πρέπει να το διατηρήσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο αυτό. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό ότι θα βγάζει ποιότητα όσο περνάει η ώρα. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας αν θέλουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει πανηγυρίσει νίκη: «Παίξαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια αλλά για διάφορους λόγους δεν καταφέραμε να πάρουμε νίκες. Αυτό που μετράει είναι ότι παίξαμε καλά και σε αυτό δίνω μεγάλη σημασία».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είναι καλό για την ψυχολογία μας ότι πήραμε τον βαθμό κόντρα στον Εργοτέλη γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, παρά το ότι παίξαμε καλά. Κόντρα στον Εργοτέλη καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό στο τέλος και αυτό μας βοηθάει για τη συνέχεια».

Για το αν μπορεί η Ξάνθη να παίξει καλύτερα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να περιμένουμε την Ξάνθη να παίξει καλύτερα. Θα πρέπει να την περιμένουμε να παίξει όπως με τον ΠΑΟΚ και ακόμη καλύτερα».

Για τον κόσμο της Ξάνθης: «Ο κόσμος φυσικά και θα περιμένει μια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό όπως πριν από δύο χρόνια, αλλά θα πρέπει να δούμε τι έγινε και στα επόμενα παιχνίδια που ακολούθησαν. Ο Ολυμπιακός είναι 20 παιχνίδια χωρίς ήττα και μόνο ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός κατάφεραν να του αποσπάσουν βαθμούς και αυτούς με ισοπαλίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.