Χωρίς Μέντες αλλά με Κουτρουμπή

Ο Μέντες δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Μπήκε ο Κουτρουμπής, με τη συμμετοχή του να παραμένει ερωτηματικό.

Ο Μέντες δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Μπήκε ο Κουτρουμπής, με τη συμμετοχή του να παραμένει ερωτηματικό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά (19:30). Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Μέντες να μην προπονείται ούτε σήμερα, με αποτέλεσμα να τον αφήνει εκτός αποστολής, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Χρήστο Δώνη, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Τα καλά νέα ωστόσο για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» ήρθαν από τον Κουτρουμπή, που έβγαλε το πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, με τη συμμετοχή του βέβαια αν αποτελεί ερωτηματικό.

Οι «πράσινοι» ασχολήθηκαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας, έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων.

Η αποστολή:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ

Εκτός έμειναν οι Σίλντενφελντ, Πέτριτς (τραυματίες) και Χουχούμης (αγωνιστικοί λόγοι).

Ο Αναστασίου έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στη Βέροια και δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στη βασική ενδεκάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Καπίνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν ή Αμπέντ, Κλωναρίδης, Μπεργκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.