Θεολόγου: «Ανήκω σε μεγάλη ομάδα» (video)

Ο Παντελής Θεολόγου, πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου για τον Γενάρη μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του χαρακτηρίζοντας τον Ατρόμητο ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο Παντελής Θεολόγου, πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου για τον Γενάρη μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του χαρακτηρίζοντας τον Ατρόμητο ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Παντελή συγχαρητήρια για την μεταγραφή σου στον Ατρόμητο. Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, το να ανέβεις ένα σκαλοπάτι στην καριέρα σου;

“Ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα κάθε νεαρός παίκτης έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που οι άνθρωποι του Ατρόμητου μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω και να ανήκω σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα κι από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους ανθρώπους πίστεψαν σε μένα.”

Πρέπει μάλιστα να δουλέψεις σκληρά για μια θέση στην οποία υπάρχουν παίκτες όπως ο Φυτανίδης, ο Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, ο Νάστος. Πόσο μεγάλο κίνητρο σου δίνει αυτό, θα τους έχεις σα δασκάλους;

“Ακριβώς, είναι σχολείο για μένα. Το να προσπαθήσω να κερδίσω μαι θέση από αυτούς τους παίκτες είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο. Αλλά από την άλλη καθημερινά από τέτοιους παίκτες στην προπόνηση μαθαίνεις. Κάθε ένας έχει την δική του ιστορία στον χώρο και είναι όλοι πολύ έμπειροι. Σίγουρα παίρνω πράγματα.”

Επίσης είσαι με έναν προπονητή πολύ έμπειρο που για να σου έδωσε την ευκαιρία σίγουρα κάτι θα ξέρει.

“Ο κύριος Παράσχος έχει χρόνια στο χώρο, εγώ πρέπει να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω και εκείνον και τους ανθρώπους του Ατρόμητου.”

Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος για να πάρεις τις πρώτες σου συμμετοχές;

“Δεν είμαι έτοιμος να παίξω αύριο το πρωί. Πρέπει να δουλέψω, πρέπει να περιμένω την ευκαιρία μου, πρέπει να έχω υπομονή και όταν θα έρθει η ευκαιρία, πρέπει να μπω, να την αρπάξω και να τους δικαιώσω όλους.”

Έχοντας ζήσει την ομάδα από κοντά, μέσα από τις προπονήσεις, που πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι κόντρα στα Γιάννινα;

“Πιστεύω πως όλα εξαρτώνται από τον Ατρόμητο. Για τα παιχνίδια που έχω δει φέτος τον Ατρόμητο, πιστεύω ότι είναι στο χέρι του. Βάσει της απόδοσης που θα πιάσει η ομάδα, θα κριθεί και το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τα Γιάννινα και στην έδρα μας δύσκολα μπορούμε να χάσουμε από κάποιον.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.