Στην κορυφή η άμυνα του Ολυμπιακού!

Αφιέρωμα στις καλύτερες άμυνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πραγματοποίησε η ΟΥΕΦΑ στην ιστοσελίδα της, με τις αμυντικές επιδόσεις του Ολυμπιακού να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Αφιέρωμα στις καλύτερες άμυνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πραγματοποίησε η ΟΥΕΦΑ στην ιστοσελίδα της, με τις αμυντικές επιδόσεις του Ολυμπιακού να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Όπως αναφέρει το αφιέρωμα, η άμυνα του δέχεται ένα γκολ κάθε 300 λεπτά στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός είναι σε εκπληκτική φόρμα μπροστά από την αντίπαλη εστία, αλλά μπορεί να ισοφαρίσει και το αμυντικό του ρεκόρ με 13 γκολ παθητικό τη σεζόν 1972/73. Οι εκπληκτικοί αμυντικοί αριθμοί του φέτος, αντανακλούν την κυριαρχία του σε κάθε σημείο του γηπέδου. Οι αντίπαλοι δεν παίρνουν καν τη μπάλα αρκετά για να επιτεθούν εναντίον του. ”Κάνουμε ρεκόρ επιθετικά, αλλά δεν είμαστε μόνο επιθετική ομάδα”, δηλώνει ο προπονητής Μίτσελ. ”Δείτε και πόσα λίγα γκολ έχουμε δεχτεί. Η συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση αλλά και η κατοχή της μπάλας είναι σημεία-κλειδιά του παιχνιδιού μας».

Στην κατάταξη για τις πιο «σφικτές» άμυνες της Ευρώπης, ακολουθούν οι Λουζιτάνος (Ανδόρα, 1 γκολ ανά 225 λεπτά), Σέριφ (Μολδαβία, 1 γκολ ανά 190 λεπτά), Αραράτ (Αρμενία, 1 γκολ ανά 180 λεπτά), Μπάγερν Μονάχου (1 γκολ ανά 180 λεπτά) και Ρόμα (1 γκολ ανά 180 λεπτά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.