Zε Εντουάρντο: «Να βοηθήσω περισσότερο»

Ο Ζε Εντουάρντο βραβεύτηκε για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και υποσχέθηκε να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Ο Ζε Εντουάρντο βραβεύτηκε για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και υποσχέθηκε να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να βοηθήσει τον ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο που πήρα και ελπίζω να συνεχίσω ανάλογα καλά για να βοηθήσω την ομάδα σε ότι χρειάζεται για να παραμείνει δυνατή για τη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκίνησα στον ΟΦΗ τόσο καλά όσο θα ήθελα, αλλά τώρα νιώθω και είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο από ότι μέχρι τώρα και να βοηθήσει και η ομάδα εμένα. Όλοι μας θέλουμε να βοηθάμε τον ΟΦΗ, που είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, για αυτό θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε και άλλα πράγματα».

Τη βράβευση του παίκτη έκανε το ιστορικό στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλης Τζιρίτας, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για την τιμή που του έκανε η ομάδα: «Με μεγάλη υπερηφάνεια τίμησα τον ποδοσφαιριστή μας Ζε Εντουάρντο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ για τη τιμή που μας έκαναν στο πρόσωπό μου σε όλο το προσωπικό της ΠΑΕ ΟΦΗ. Όλα τα στελέχη, σε όλα τα τμήματα που νυχθημερόν δουλεύουν και προσπαθούν για το καλό αυτού του σωματείου. Εμείς κάνουμε μια δουλειά που μπορεί να μην φαίνεται προς τα έξω, αλλά αυτή η δουλειά είναι βασική για να μπορέσει να αποδώσει σωστά και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η δουλειά που κάνει ο κάθε ένας μας, είτε είναι γραφιστική, είτε είναι του φροντιστή, είτε των εργατών του γηπέδου, προσπαθούν να τα έχουν όλα στην εντέλεια και να λειτουργούν σωστά, ώστε και αγωνιστικά η ομάδα να μπορεί να λειτουργεί σωστά. Ο κόσμος φέτος έχει πλησιάσει πάρα πολύ την ομάδα, έχει δει την καλή δουλειά που έγινε πέρσι και με αυτό τον τρόπο ανταποδίδει, αυτή την καλή δουλειά που γίνεται από το συμβούλιο.

Θέλω να πιστεύω ότι κάθε χρόνο θα είμαστε και καλύτερα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος δύσπιστος ότι η ομάδα αυτή είναι καθαρή και παλεύει μόνη της, μόνο με τη βοήθεια του κόσμου της και των ανθρώπων που τη διοικούν και κανέναν άλλο. Γίνεται πολύ μεγάλος και σωστός αγώνας από όλους και είμαστε σε πολύ καλή κατεύθυνση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.