Γκελής: «Είμαι έτοιμος»

Ο 20χρονος πορτιέρε του Άρη Μάριος Γκελής, μίλησε στο novasports.gr για τη δική του ετοιμότητα, αλλά και το πώς εισπράττει όλη αυτή τη δημοσιότητα των τελευταίων ημερών που τον αφορά.
Δημοσίευση: 23/01/2014 - 15:16
Ετσι όπως εξελίσσεται η υπόθεση με τα δελτία, το ενδεχόμενο να στηριχθεί ο Αρης στις πλάτες του νεαρού τερματοφύλακα, Μάριου Γκελή, στο Κυριακάτικο ματς της Λιβαδειάς, μοιάζει ολοένα και πιθανότερο. Ο 20χρονος πορτιέρε, μίλησε στο novasports.gr για τη δική του ετοιμότητα, αλλά και το πώς εισπράττει όλη αυτή τη δημοσιότητα των τελευταίων ημερών που τον αφορά. 

-Μάριε, αν δεν βγουν τα δελτία παίρνεις θέση βασικού. Πως το αντιμετωπίζεις;
« Εγώ έχω συμμετάσχει σε άλλες τρεις αποστολές, αλλά πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα ότι και να γίνει, είτε βγούνε τα δελτία, είτε δεν βγούνε. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος και μ΄ έχει βοηθήσει πολύ ο προπονητής μου σε αυτό, ώστε να είμαι στη καλύτερη κατάσταση που μπορώ. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

-Πως υποδέχθηκες όλον αυτόν τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά σου, αυτή την εβδομάδα;
« Προσπαθώ να μη διαβάζω πολύ και να είμαι ήρεμος, ώστε να συγκεντρωθώ στον αγώνα γα να κυλήσουν όλα καλά».

-Και πάτε σ΄ ένα πολύ κρίσιμο ματς.
« Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα είναι πίσω και ο κόσμος πιέζει. Πρέπει να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

-Αγωνιστικά πως περιμένεις να κυλήσει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό;
« Θα είναι δύσκολο ματς, δεν θα είναι εύκολο. Αλλά πιστεύω να τα πάμε καλά. Δουλεύουμε καθημερινά για να τα καταφέρουμε».

-Είναι ματς 6 βαθμών;
« Δεν μπορώ να το πω αυτό. Εμείς θέλουμε θετικό αποτέλεσμα και αυτό μας είπε και ο προπονητής».