Καρέλης: «Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό» (video)

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για την άνετη νίκη του Τριφυλλιού επί της Βέροιας, τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Πλατανιά και τα...μαθήματα που παίρνει από τους επιθετικούς των Πράσινων.

Ονειρεύεται καριέρα ανάλογη των Μπεργκ και Πέτριτς, θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να φοβάται μόνο το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο και τονίζει ότι η αυτοσυγκέντρωση είναι το «κλειδί» της επιτυχίας. Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για την άνετη νίκη του Τριφυλλιού επί της Βέροιας, τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Πλατανιά και τα…μαθήματα που παίρνει από τους επιθετικούς των Πράσινων.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στο novasports.gr:
 
Για την θετική παρουσία του Παναθηναϊκού στη Βέροια:
 
«Εννοείται πως είναι αυτό που θέλουμε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έτσι πρέπει να ξεκινάμε και να τελειώνουμε κάθε αγώνα. Να είμαστε από την αρχή συγκεντρωμένοι, να κρατάμε τη μπάλα και να τελειώνουμε τις φάσεις, όπως δείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό που κρατάμε είναι η καλή εμφάνιση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια».
 
Για το τι άλλαξε στη Βέροια σε σχέση με το κακό δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο:

 
«Πιστεύω ότι ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα. Άλλαξαν κάποιοι παίκτες, μπήκαν μέσα πιο παθιασμένοι και πιστεύω ότι η συγκέντρωση που είχαμε ήταν το κλειδί για τη νίκη».
 
Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει διάρκεια στην απόδοση του και στα επόμενα παιχνίδια:
 
«Αν και έχουμε κάνει σκαμπανεβάσματα, πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια και το Σάββατο απέναντι στον Πλατανιά, να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στην προηγούμενη αγωνιστική».
 
Για το ματς που ακολουθεί απέναντι στη Βέροια:
 
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πιστεύω ότι η αντίπαλη ομάδα θα κλειστεί πίσω και θα περιμένει σε κάποια αντεπίθεση να σκοράρει. Όμως πιστεύω ότι αν μπούμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, όπως σε όλα τα παιχνίδια, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί έχουμε δείξει ότι με αυτό το πρόσωπο κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει».
 
Για το αν μπορούσαν οι Πράσινοι να κερδίσουν περισσότερους βαθμούς στους εντός έδρας αγώνες: 
 
«Βέβαια μπορούσαμε. Αρκεί να είχαμε αυτή την εμφάνιση που κάναμε στο παιχνίδι με τη Βέροια. Αν μπούμε στο ματς όπως μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια τελευταία, συγκεντρωμένοι, τότε πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό και πιστεύω ότι αρχίζουμε να το αλλάζουμε αυτό σιγά σιγά».
 
Για όσα μαθαίνει στις προπονήσεις από τους Μπεργκ και Πέτριτς:
 
«Έχω πολλά να μάθω από τους επιθετικούς. Είτε παίζουν στην ίδια ομάδα, είτε είναι αντίπαλοι. Πρέπει να κοιτάω τις κινήσεις και τα τελειώματα τους και να μαθαίνω, γιατί είναι μεγάλοι παίκτες και μακάρι να γίνω σαν κι αυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.