Μαρκάνο, ο εκλεκτός του Μίτσελ

Ο Μίτσελ ζήτησε την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στη μεταγραφική σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη στο Ρέντη.

Ο Μίτσελ ζήτησε την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στη μεταγραφική σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη στο Ρέντη.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» εξέτασαν όλα τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα τους για την ενίσχυση στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Σιόβα και ο τεχνικός του Ολυμπιακού επέμεινε στον 26χρονο Ισπανό αμυντικό της Ρούμπιν Καζάν.

Η περίπτωσή του θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το κασέ του παίκτη φτάνει τα 2.5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο η διοίκηση θέλει να ικανοποιήσει το αίτημα του Μίτσελ και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν για αγορά του το καλοκαίρι.

Ο Μαρκάνο είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο κέντρο της άμυνας αλλά και στη θέση του αριστερού μπακ, κατά την θητεία του στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-12, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ επί Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο παίκτης γνωρίζει λοιπόν τα «κατατόπια» στους Πειραιώτες και δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστεί, αλλά θα είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.

Ο παίκτης είχε πωληθεί μετά τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό αντί 5 εκατ. ευρώ στη Ρούμπιν από τη Βιγιαρεάλ στην οποία ανήκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.