Στο χορό των φερόμενων ως υποψηφίων και ο Ομπάσι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ κατόπιν υπόδειξης του Χουμπ Στέφενς φέρεται να βρίσκεται ο Τσινέντου Ομπάσι της Σάλκε.

Η μακρόσυρτη λίστα των υποψηφίων ποδοσφαιριστών να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ εμπλουτίστηκε από ένα – ακόμη – όνομα, αυτή τη φορά ως αποτέλεσμα της δημοσιοποίησης ενδιαφέροντος του «Δικεφάλου» από τη γερμανική ηλεκτρονική σελίδα «http://www.transfermarkt.de/en/chinedu-obasi-zu-paok-saloniki/topic/ansicht_154_1003052_seite1.html» για την απόκτηση του 27χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Σάλκε, Σινεντού Ομπάσι.

Μια πληροφορία που προκύπτει λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για έναν άλλον ποδοσφαιριστή των «βασιλικών μπλε», τον 32χρονο Αμερικανό αμυντικό μέσο Ζερμέιν Τζόουνς, δηλαδή για μέλος της πρώην ομάδας του Χουμπ Στέφενς.

Γεννημένος στη Νιγηρία, με ύψος 1.86 ο Ομπάσι ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του περιπέτεια στην Ευρώπη πριν από οκτώ χρόνια βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στη Νορβηγία με τη φανέλα της Λιν. Δυο χρόνια μετά κι ενώ το προσωπικό του κοντέρ είχε γράψει δέκα τέσσερα γκολ σε είκοσι εννιά αγώνες μεταγράφηκε στη γερμανική Χόφενχαϊμ, όπου σε τέσσερις σεζόν είχε είκοσι πέντε γκολ σε ενενήντα μια συμμετοχές.

Στη Σάλκε μεταπήδησε το καλοκαίρι του 2012 αλλά μέχρι τώρα ο απολογισμός του είναι μάλλον . πενιχρός με μόλις δέκα πέντε συμμετοχές κι ένα γκολ. Σημαντικό λόγο διαδραμάτισαν οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν όλο αυτό το διάστημα. Εχει αγωνιστεί δέκα οκτώ φορές με την Εθνική Νιγηρίας έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ.

Οπως πάντως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα: «Ο Χουμπ Στέφενς ενδιαφέρεται για το Νιγηριανό και τον θέλει στον ΠΑΟΚ. Ο Ομπάσι δεν κατάφερε να δημιουργήσει αίσθηση στη Σάλκε τη διετία που αγωνίζεται σ’ αυτήν, κάτι που έχει να κάνει και με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από τότε που ήταν στη Χόφενχαϊμ», επισημαίνει το δημοσίευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.