Εκτίει με ΟΦΗ ο Ζησόπουλος

Χωρίς τον Γιώργο Ζησόπουλο θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής για τη Σούπερ Λιγκ απέναντι στον ΟΦΗ.

Χωρίς τον Γιώργο Ζησόπουλο θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής για τη Σούπερ Λιγκ απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο μέσος των Αρκάδων έχει συμπληρώσει κάρτες και όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Αστέρας, μία μέρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο επέστρεψε στο γήπεδο για δουλειά, καθώς η προσεχής υποχρέωση στο πρωτάθλημα δεν έδωσε τη δυνατότητα στον Στάικο Βεργέτη να δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα.

Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε ο Τσαμπούρης, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπαρτολίνι και Ερνάντεζ, ενώ το απόγευμα ο Ναβάρο θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του χθεσινού τραυματισμού του.

Κατά τα άλλα, οι τέσσερις νέοι επαγγελματίες του Αστέρα έλαβαν νούμερα φανέλας (Τσόφλιος 28, Κόκκαλης 45, Παπαχρήστος 93, Μηλιώτης 96), ενώ ευχάριστη νότα στην προπόνηση ήταν τα γλυκά που κέρασε ο νεαρός Γιώργος Κυριακόπουλος με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο ματς.

Ο Αστέρας θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τον ΟΦΗ με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής, ενώ θα την ολοκληρώσει το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Βεργέτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.