Τούντορ: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Να παραμείνει στον Παναθηναϊκό θέλει ο Φραν Τούντορ, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Γιάννη Αναστασίου τις τελευταίες ημέρες.

Να παραμείνει στον Παναθηναϊκό θέλει ο Φραν Τούντορ, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Γιάννη Αναστασίου τις τελευταίες ημέρες. Ο 18χρονος παίκτης τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παραμονή του στην Ελλάδα, καθώς επίσης και από τις συνθήκες που συνάντησε στο Κορωπί. Ο Τούντορ μίλησε στην εφημερίδα «Goal».

Αναλυτικά δήλωσε: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σ’ ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, με λαμπρή ιστορία. Όλοι μας γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις δυσκολίες που υπάρχουν, ωστόσο ο Παναθηναϊκός διατηρείται σ’ ένα εξαιρετικό και υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κι αυτός προβλήματα. Το προπονητικό κέντρο έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής και γενικώς η λειτουργία του συλλόγου είναι εξαιρετική. Με υποδέχθηκαν με καταπληκτικό τρόπο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να μείνω εδώ και να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Γνωρίζω τη μεγάλη παράδοση που έχουν οι Κροάτες ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό. Πάντα διαβάζαμε στην Κροατία για το τι έκαναν στην Ελλάδα οι παίκτες που έρχονταν στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να πάω κι εγώ καλά και να καταφέρω να μείνω, για να γίνω κι εγώ μέρος αυτής της παράδοσης…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.