Κοροβέσης: «Περισσότερο από μια ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίκος Κοροβέσης, τονίζοντας πως ο σύλλογος των Ιωαννίνων είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίκος Κοροβέσης, τονίζοντας πως ο σύλλογος των Ιωαννίνων είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και τους στόχους της έως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Κοροβέσης μίλησε στην ιστοσελίδα της Super League. Αναλυτικά:

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Νίκος Κοροβέσης στην αποκλειστική του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων και τονίζει ότι “Τα Γιάννινα είναι μια πανέμορφη πόλη, με πολλές επιλογές και καλούς ανθρώπους. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για μένα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα,  γιατί με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου”. Παράλληλα επισημαίνει ότι  “Την φετινή χρόνια τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμέναμε, αλλά και πάλι έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά μεταξύ μας, είμαστε σαν μια οικογένεια και αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί τα όποια προβλήματα . Από τον κόσμο είμαι ευχαριστημένος μιας και πάντα είναι κοντά στην ομάδα και μας στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος”.
 
Ερώτηση από τον Δημήτρη Π.
Πως θα περιέγραφες τον 1,5 χρόνο που βρίσκεσαι στον ΠΑΣ Γιάννινα; Είσαι ευχαριστημένος από τη στήριξη του κόσμου;
Ο πρώτος χρόνος ήταν υπέροχος, εφόσον γνωρίσαμε μια τεράστια επιτυχία με την συμμετοχή της ομάδας στα play off. Την φετινή χρόνια τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμέναμε, αλλά και πάλι έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά μεταξύ μας, είμαστε σαν μια οικογένεια και αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί τα όποια προβλήματα . Από τον κόσμο είμαι ευχαριστημένος μιας και πάντα είναι κοντά στην ομάδα και μας στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος .
 
Ερώτηση από την Φωτεινή Στάθη
Πως σου φαίνεται η πόλη των Ιωαννίνων και τι σημαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα για σένα;
Είναι μια πανέμορφη πόλη, με πολλές επιλογές και καλούς ανθρώπους. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για μένα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα,  γιατί με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου. Είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου και πάντα θα εκτιμώ την προσφορά του
 
Ερώτηση από τον Κώστα Βύζα
Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΣ Γιάννινα για φέτος;
Στόχος είναι να καταφέρουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα ώστε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και η όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση.
 
Ερώτηση από τον Γιώργο Λογαρίδη
Πώς ένιωσες μπαίνοντας στο γήπεδο της Ριζούπολης ως αντίπαλος της πρώην ομάδας σου;
Είναι μια ομάδα που κι εγώ βοήθησα, όταν αγωνιζόμουν σε αυτή, να ανέβει στην Β εθνική. Όταν πήγα στην Ριζούπολη πολλοί φίλαθλοι μου εκδήλωσαν την αγάπη τους και μου έδωσαν τις καλύτερες ευχές, αναγνωρίζοντας την προσφορά μου. Αυτό με ευχαρίστησε  και μου έδωσε μια από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις που πιστεύω μπορεί να πάρει κάποιος ποδοσφαιριστής
 
Ερώτηση από τον Γιώργο Αυγέρη
Ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Πιστεύεις ότι υπάρχουν περιθώρια για μια θέση στα Play Offs;
Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια μιας και ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε. Ακόμη και η 6η θέση άλλωστε  μπορεί να μας δώσει το «εισιτήριο» για την Ευρώπη.
 
Ερώτηση από τον Παναγιώτη Μήτρο
Ποιοι πιστεύεις ότι είναι οι λόγοι που ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες;
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και ατυχή αποτελέσματα. Η ομάδα κάπου αποδυναμώθηκε από τους τραυματισμούς και τις απουσίες που την επηρέασαν αρνητικά
 
Επόμενος αγώνας με τον Ατρόμητο Αθηνών εκτός έδρας. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε ως ομάδα για να πάρετε θετικό αποτέλεσμα;
Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξουμε. Απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να καταθέσουμε την ψυχή μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
 
Με ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να αγωνιστείς ως συμπαίκτης και με ποιον ως αντίπαλος και γιατί;
Συμπαίκτη θα ήθελα τον Τζέραρντ, γιατί σαν παίχτης αγωνίζεται με τεράστιο πάθος, σε κάθε αγώνα, και μπορεί να πάρει όλη την ομάδα πάνω. Αντίπαλο θα ήθελα να έχω τον Μαικόν, για να μετρήσω τις δυνατότητές μου απέναντι σε έναν τόσο χαρισματικό ποδοσφαιριστή.
 
Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
Βλέπω ταινίες και είμαι παρέα με φίλους.
 
Ποιο είναι το σημαντικότερο γκολ που έχεις πετύχει και γιατί;
Με την ΑΕΚ, την περσινή σεζόν, στους Ζωσιμάδες, γιατί αυτό το γκολ μας οδήγησε στα playoff.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.