Σενάρια για Τζόουνς στον ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Ζερμέν Τζόουνς φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν.

Την περίπτωση του Ζερμέν Τζόουνς φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Αμερικανός μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με τη Σάλκε. Η γερμανική ομάδα εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ακόμα και μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της και να μην τον χάσει ως ελεύθερο στο τέλος της σεζόν.

Οι «βασιλικοί μπλε» δε φέρονται πρόθυμοι να ανανεώσουν το συμβόλαιό του τη δεδομένη χρονική στιγμή και όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Οι Γερμανοί υπογραμμίζουν στα δημοσιεύματά τους, πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο Χουμπ Στέφενς γνωρίζει καλά την αξία του συγκεκριμένου παίκτη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Σάλκε.

Από εκεί και πέρα, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Μιγκέλ Βίτορ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά εξακολουθεί να αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό, για την ενίσχυσή του, όμως πλέον η συγκεκριμένη μετεγγραφή φέρεται να έχει γίνει επιτακτική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.