Λεζάρ: «Έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν, υπογραμμίζει ο Τζόναθαν Λεζάρ.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν, υπογραμμίζει ο Τζόναθαν Λεζάρ. Ο 26χρονος Βέλγος υπογράμμισε στον Τύπο της πατρίδας του πως οι επαφές του με τους νταμπλούχους Ελλάδος έχουν προχωρήσει ήδη αρκετά και πως αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι από την Τέρεκ Γκρόζνι στην οποία αγωνίζεται. Ο έμπειρος παίκτης θα αγωνιστεί έως το τέλος της σεζόν στη Μαλίν με τη μορφή δανεισμού και υπογράμμισε στους συμπατριώτες του πως έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν, όταν και μένει ελεύθερος.

Ο Λεζάρ φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να προορίζεται για αντικαταστάτης του Τζόελ Κάμπελ, σε περίπτωση που ο Κοσταρικανός παίκτης δεν παραμείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Ο Βέλγος παίκτης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Άντερλεχτ, με την οποία είχε 161 συμμετοχές και 29 γκολ. Στην Τέρεκ Γκρόζνι έχει 22 συμμετοχές και ένα γκολ. Τις επαφές του Λεζάρ έχει αναλάβει ο Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό και για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα αναμένεται ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, προκειμένου να υπογράψει το νέου του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, ο Νορβηγός παίκτης θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Τέλος, προσπάθειες να μετεγγραφεί στη Ντότιγχαμ φέρεται να έχει ξεκινήσει ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τη Σίβασπορ, στην οποία έχει παραχωρηθεί ως δανεικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.