Στη λίστα και ο Ιβάν Μαρκάνο

Την περίπτωση του παλιού γνώριμου, Ιβάν Μαρκάνο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.
Δημοσίευση: 23/01/2014 - 08:12

Την περίπτωση του παλιού γνώριμου, Ιβάν Μαρκάνο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να πρόθυμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία, όπου αγωνίζεται με τη Ρούμπιν Καζάν. Ο 26χρονος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερός μπακ.

Στα θετικά είναι και το γεγονός πως γνωρίζει τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού και μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στις συνθήκες της ομάδας. Η ρωσική ομάδα από την πλευρά της, δε θέλει να παραχωρήσει τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος αποτελεί βασικό της στέλεχος. Ο Μαρκάνο έχει ένα γκολ σε 28 συμμετοχές την εφετινή σεζόν. Η αναζήτηση αμυντικού για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με τον Μίτσελ να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα.