Από το καλοκαίρι οι εξελίξεις στα διοικητικά

Για το ερχόμενο καλοκαίρι μεταφέρονται οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, σχετικά με την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.
Δημοσίευση: 23/01/2014 - 07:56

Για το ερχόμενο καλοκαίρι μεταφέρονται οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, σχετικά με την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, μετά και τις επαφές που είχε με τους υποψήφιους συμπαίκτες, από την Κίνα.

Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σύντομα στις απαραίτητες ανακοινώσεις, στις οποίες θα ζητήσει από τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης. Σχετικά με το αν θα μπει τελικά στην «πράσινη» ΠΑΕ, ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να μεταφέρει τις εξελίξεις για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ κρατείται σιγή ιχθύος, καθώς η ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, δεν αφήνει περιθώρια για σχολιασμό των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων ή για τη διαρροή πληροφοριών, σχετικά με τις επαφές των δυο πλευρών.