Ανατροπή δεδομένων για τον Λαγό

Έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας τους, φέρεται να είναι ο Τάσος Λαγός.

Έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας τους, φέρεται να είναι ο Τάσος Λαγός. Ο Έλληνας μέσος φέρεται να σκέφτηκε ξανά την πρόταση που του κατέθεσαν οι «πράσινοι» και αναμένεται να παραμείνει στο «τριφύλλι» και τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 21χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο και σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Το «τριφύλλι» προσφέρει στον Έλληνα μέσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, 80 χιλιάδες ευρώ τον πρώτο χρόνο, 90 χιλιάδες ευρώ τον δεύτερο και 100 χιλιάδες ευρώ τον τρίτο.

Αν τελικά ο Λαγός υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, τότε αυτομάτως σταματούν οι προσπάθειες των «πράσινων» για την απόκτηση του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ. Ο Δανός μέσος προορίζονταν για αντικαταστάτης του Λαγού στην ενδεκάδα των «πράσινων», καθώς οι «πράσινοι θα προσπαθούσαν να τον αποκτήσουν για ενάμισι χρόνο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στον Μέντες. Ο Ολλανδός μέσος δεν προλαβαίνει το ματς της 21ης αγωνιστικής, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον δικέφαλο. Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κουτρουμπή.

Τέλος, οι «πράσινοι» δε θα κινηθούν για την απόκτηση των δυο παικτών της Ξάνθης, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την ακριτική ομάδα, μετά τη φωτογραφία που έβγαλαν με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν οι ιθύνοντες των ακαδημιών, μετά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.