Μαρινάκης: «Ζω κάθε στιγμή με όλη μου την ψυχή» (video)

Ο Νίκος Μαρινάκης μιλάει στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νίκος Μαρινάκης μιλάει στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για πρώτη φορά ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρεται στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ενώ σχολιάζει την καλή εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τη Βέροια και τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαρινάκη στο novasports.gr:

Για την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Βέροια:

«Καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στη Βέροια και παρότι μας ισοφάρισαν γρήγορα, κρατήσαμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε καλή εμφάνιση και πετύχαμε μια άνετη νίκη. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την καλή εικόνα και στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Πλατανιά. Θέλουμε να παίρνουμε νίκες, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν η αγωνιστική νοοτροπία που είχαν οι Πράσινοι την προηγούμενη αγωνιστική είναι οδηγός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

Ναι, είναι οδηγός για τη συνέχεια. Από την αρχή της σεζόν προσπαθούμε να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας. Πρέπει να βρούμε τη διάρκεια στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως μια νίκη το Σάββατο θα είναι ένα καλό σημάδι».

Για το που οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού:  

«Είναι θέμα απειρίας και βλέπουμε ότι φέτος μπορεί να κάνουμε μια καλή νίκη και στο επόμενο παιχνίδι να αδικήσουμε τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι με τα παιχνίδια και τις εμπειρίες που παίρνουμε, θα βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τον Σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στον Πλατανιά:

«Περιμένω ένα παιχνίδι όπως αυτό της Βέροιας, όπου ο Πλατανιάς θα κλειστεί πίσω, όπως όλες οι ομάδες που έρχονται στη Λεωφόρο. Ίσως αυτός και να είναι ο λόγος που δεν έχουμε πάρει εντός έδρας τους βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε όπως στην προηγούμενη αγωνιστική και να ανοίξουμε όσο μπορούμε την άμυνα του Πλατανιά».

Για την ομάδα του Πλατανιά:  

«Είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Παίζει με αντεπιθέσεις, όπως οι περισσότερες ομάδες και πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί και προσέξουμε και την άμυνα και την επίθεση μας, θα πάρουμε εύκολα το ματς».

Για το αν έχουν «κλειδώσει» τα πλέι οφ:  

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σίγουροι και ότι έχουμε κλειδώσει τη θέση για τα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση. Είμαστε Παναθηναϊκός, πάντα κοιτάμε παραπάνω και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε στο ματς με τον Άρη: 

«Περισσότερο ήταν δύσκολο για όσους το έβλεπαν, γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Αυτό το περιστατικό μου άλλαξε πολλά πράγματα προς το θετικό. Δηλαδή θέλω να ζω κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα με όλη μου την ψυχή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις…» 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.