Στέφενς: «Παίξαμε αρκετά καλά»

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τη νίκη επί του Ηρακλή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 20:43

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τη νίκη επί του Ηρακλή και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω κερδίσαμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην έναρξη, αλλά δικαιούμασταν ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μετά χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να μπεις στο παιχνίδι. Στη συνέχεια τα καταφέραμε και παίξαμε αρκετά καλά».

Για τους ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής:
«Ξέραμε ότι ο Τζιολης και ο Λάζαρ είχαν πολλά παιχνίδια και θέλαμε να τους ξεκουράσουμε. Νομίζω ήταν μία καλή ευκαιρία το να αγωνιστούμε με αυτή την τριάδα. Ήταν φυσικά κάτι που το έχουμε δει στην προπόνηση. Θέλαμε να φρεσκάρουμε το κέντρο. Και οι τρεις πήγαν πολύ καλά. Για τον Μάαρτενς είχαμε ένα ερωτηματικό αν έπρεπε να παίξει σε όλο το παιχνίδι, αλλά μας έκανε νόημα ότι ήταν καλά».

Για τον Στοχ:
«Δεν μιλάω ατομικά για τους παίκτες. Και ο Στοχ ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας σήμερα για τους οποίους είπα ότι μετά το 0-1 πήγαν καλά».

Για τον Βίτορ:
«Δεν θα παίξει μάλλον στα επόμενα παιχνίδια, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ακόμη».

Για το αν επιμένει ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση κεντρικών αμυντικών:
«Νομίζω ότι είναι αρκετοί».

Για τον Κάτσε:
«Είμαι ευχαριστημένος. Είναι ένας από τους παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο, με χαρακτηριστικά που χρειάζονται στην ομάδα. Η κατάσταση που βίωσε δεν ήταν εύκολη, αλλά την διαχειρίστηκε καλά».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του:
«Νομίζω ότι είναι κάτι που έχει να κάνει με αυτοσυγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Δεν γίνεται να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου μετά το 3-1».

Για τα επόμενα παιχνίδια κυπέλλου:
«Ξέρουμε ότι θα παίζουμε πολλά παιχνίδια. Την Κυριακή παίζουμε με τη Βέροια και όλη η συγκέντρωση θα είναι εκεί».