Εντυπωσιακή ανταπόκριση στον αγώνα για την Αναστασία

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και ομάδα επιλέκτων από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την οικονομική στήριξη στη μικρή Αναστασία.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και ομάδα επιλέκτων από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την οικονομική στήριξη στη μικρή Αναστασία.

Τα χρήματα που χρειάζονται για το ταξίδι της Αναστασίας στις ΗΠΑ προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της, θα έχουν συγκεντρωθεί τις επόμενες ημέρες, αφού τα έσοδα του φιλικού αγώνα προσέφεραν σημαντική βοήθεια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Οι φίλαθλοι και γενικότερα άνθρωποι όλων των ηλικιών, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Παναιτωλικού, για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε ομάδα του Παναιτωλικού με παιδιά από τα τμήματα υποδομής και αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα επιλέκτων της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, που σκοπό είχε την ηθική και οικονομική στήριξη της μικρής Αναστασίας, η οποία μαζί με την οικογένειά της παρακολούθησε το παιχνίδι και απηύθυνε από μικροφώνου τις ευχαριστίες της.

Στο φιλικό παιχνίδι πήραν μέρος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελιάδης, Σιάσος, Λαγός, Χριστογιάννης, Γαρούφης, Νταλακούρας, Καββαδίας, Πανάγου, Κούστας, Μπελενώνης Γερ. Ευστ., Μπελεβώνης Γ. Ευστ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Δαράβαλης, Καραλής, Κακούρης, Τζέμος, Παναγιωτόπουλος, Γκασούκας, Ουίλιαμς, Αριστόπουλος, Σταμάτης, Καρύπης, Γιαννιώτης.

ΕΠΣΝΑ: Βελτσίστας, Βάσιλας, Ταταράκης, Χαντζής, Μποτίνης, Μακρυγιάννης, Οικονόμου, Χρυσικός, Αυτζής, Αγγελοκωστόπουλος, Τασιούλης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπλαχούρας, Παληγεώργος, Τριφιάτης, Καίσαρης, Ανδρεόπουλος, Καβαλάρης, Ρούσσης.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0 με τους αγωνιζόμενους να προσφέρουν θέαμα και τους θεατές να δείχνουν την ευαισθησία τους και να ενισχύουν την προσπάθεια. Η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή και πολύ σύντομα, με τη βοήθεια όλων, θα επιτευχθεί ο στόχος της συγκέντρωσης των χρημάτων που απαιτούνται για να μεταβεί η 7χρονη Αναστασία στις ΗΠΑ, για ν’ αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα που απειλεί την όρασής της.

Η διάθεση κουπονιών ενίσχυσης θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Ταυτόχρονα ο καθένας μπορεί να καταθέσει την οικονομική του συνδρομή στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Σύλλογος Δασκάλων στην Attica Bank με αριθμό 57237198».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.