Τέλος από τον ΠΑΣ ο Τσιώλης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί από την Τετάρτη ο Σάκης Τσιώλης, σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 10:20

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί από την Τετάρτη ο Σάκης Τσιώλης, σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr. Η σχετική απόφαση ληφθηκε μετά την επικοινωνία που είχε ο έμπειρος τεχνικός με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο Έλληνας προπονητής συνομίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας των Ιωαννίνων, με τον οποίο διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων για το μέλλον της ομάδας και έτσι αποφάσισε να παραιτηθεί.

Παράλληλα, ο Τσιώλης ήθελε κάποιες εγγυήσεις για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Έτσι αποφασίστηκε να μπει τέλος στη συνεργασία των δυο πλευρών, λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, από τον Έλληνα προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, ο Γιάννης Πετράκης είναι μέχρι στιγμής ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Πετράκης αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο του Εργοτέλη, με τον οποίο είχε ξεκινήσει τη σεζόν. Δεύτερο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων είναι ο 57χρονος, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.