Κατεβαίνει Αθήνα ο Σκόρδας

Τις τελευταίες πιθανότητες, ώστε να καταφέρει να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που προσφάτως απέκτησε, θα επιχειρήσει να εξαντλήσει σήμερα ο Λάμπρος Σκόρδας.

Τις τελευταίες πιθανότητες, ώστε να καταφέρει να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που προσφάτως απέκτησε, θα επιχειρήσει να εξαντλήσει σήμερα ο πρόεδρος του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας. Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα επιδιώξει συναντήσεις με επιτελείς της ΕΠΟ και της Πολιτείας, μήπως και κατορθώσει να ανατρέψει την κατάσταση.

Το ιδανικό γα τον Σκόρδα θα ήταν να είχε στα χέρια του ενισχυμένη, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών, όμως έστω κι έτσι η προσπάθεια θα γίνει. Πρόθεσή του είναι να φτάσει μέχρι τον γενικό γραμματέα εσόδων, κ. Χάρη Θεοχάρη, πράγμα, πάντως, εξαιρετικά δύσκολο, σε ότι αφορά μια συνάντηση μαζί του.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Αρης, διά της παρουσίας Σκόρδα στην Αθήνα, παίζει σήμερα το τελευταίο του χαρτί στο θέμα των δελτίων και ως εκ τούτου, η ημέρα αναμένεται να κυλήσει με ενδιαφέρον…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.