Κατεβαίνει Αθήνα ο Σκόρδας

Τις τελευταίες πιθανότητες, ώστε να καταφέρει να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που προσφάτως απέκτησε, θα επιχειρήσει να εξαντλήσει σήμερα ο Λάμπρος Σκόρδας.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 07:16

Τις τελευταίες πιθανότητες, ώστε να καταφέρει να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που προσφάτως απέκτησε, θα επιχειρήσει να εξαντλήσει σήμερα ο πρόεδρος του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας. Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα επιδιώξει συναντήσεις με επιτελείς της ΕΠΟ και της Πολιτείας, μήπως και κατορθώσει να ανατρέψει την κατάσταση.

Το ιδανικό γα τον Σκόρδα θα ήταν να είχε στα χέρια του ενισχυμένη, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών, όμως έστω κι έτσι η προσπάθεια θα γίνει. Πρόθεσή του είναι να φτάσει μέχρι τον γενικό γραμματέα εσόδων, κ. Χάρη Θεοχάρη, πράγμα, πάντως, εξαιρετικά δύσκολο, σε ότι αφορά μια συνάντηση μαζί του.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Αρης, διά της παρουσίας Σκόρδα στην Αθήνα, παίζει σήμερα το τελευταίο του χαρτί στο θέμα των δελτίων και ως εκ τούτου, η ημέρα αναμένεται να κυλήσει με ενδιαφέρον...