Χανιώτης ο Ζαραδούκας

Ο Πλατανιάς είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Ζαραδούκα.

Ο Πλατανιάς είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Ζαραδούκα. Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου μπακ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης  και έχει περάσει παλιότερα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά και την πρώτη ομάδα στην οποία δεν αγωνίστηκε, τη Μαρκό, το Κορωπί, τον Πανσερραϊκό, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη.

Ο Ζαραδούκας παρακολούθησε τη Δευτέρα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την Τρίτη υπέγραψε το συμβόλαιό του παρουσία του τεχνικού διευθυντή του Πλατανιά, Λάμπρου Μαλτέζου.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο 28χρονος αμυντικός (γεννηθείς στις 12 Δεκεμβρίου 1985) παρακολούθησε χθες τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον Ο.Φ.Η. στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χανιώτικη ομάδα, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου (φωτογραφία).
Αμέσως, μετά ο Γιάννης Ζαραδούκας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του, μίλησε με θερμά λόγια για τον Πλατανιά και τόνισε ότι η ομάδα έχει αρετές και δυνατότητες».

Οι δηλώσεις του παίκτη:

Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά:
«Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με αρετές. Οι άνθρωποι της Διοίκησης έχουν τη φιλοδοξία να αγωνίζεται η ομάδα με επιτυχία στη Super League. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και ο προπονητής, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Στον Πλατανιά υπάρχει, ως γνωστόν, μια ποδοσφαιρική ηρεμία, που είναι απαραίτητη για όλους μας. Πολύ σημαντικό είναι, ακόμη, για μένα, ότι όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι και λειτουργούν ως οικογένεια. Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό -και ψυχολογικά- να έχεις στήριξη από τη Διοίκησή σου».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να διακριθώ μέσα από τις εμφανίσεις μου και, παράλληλα, να βοηθήσω την ομάδα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να παραμείνει στην κατηγορία. Αργότερα, ο ορίζοντας είναι μεγάλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.