Πρόκριση και καλή εμφάνιση

Να συνδυάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με μια καλή εμφάνιση, θέλει ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό κόντρα στον Ηρακλή στην Τούμπα (17:00).

Να συνδυάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με μια καλή εμφάνιση, θέλει ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό κόντρα στον Ηρακλή στην Τούμπα (17:00). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά είχε επικρατήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο και έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Χουμπ Στέφενς ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη του αγώνα της Νέας Σμύρνης, όπου ο «Δικέφαλος» του Βορρά γνώρισε την ήττα 2-0.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον «Γηραιό». Συγκεκριμένα, ο Γλύκος θα καθίσει στην εστία του ΠΑΟΚ, με τους Βίτορ και Τζαβέλλα να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Κίτσιου και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μαντούρο και Κάτσε. Οι Λούκας, Στοχ και Μάρτενς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Αθανασιάδης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολλανδός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Λάζαρ, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Πόζογλου, Χακόμπο και Λόπεθ. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.