Ξεκαθαρίζει του αμυντικού στο λιμάνι

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να κρατούν μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά τους.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 07:48

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να κρατούν μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά τους. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος φέρονται να έχουν καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις, τις οποίες έχουν ήδη προχωρήσει. Ο Μίτσελ θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορέσει να δώσει άμεσα λύσεις και να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ζουλιέν Εσκουντέ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στη Σεβίλλη. Ο 35χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην Τουρκία και είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων». Η Μπεσικτάς δεν έχει προχωρήσει ακόμα στη λύση της συνεργασίας με τον Γάλλο αμυντικό, καθώς θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Οι περιπτώσεις των Πεϊτσίνοβιτς της Νιτς, Μενσά της Εβιάν και Ανγκουά της Βαλενσιέν, βρίσκεται στη σχετική λίστα των «ερυθρολεύκων», με τους τρεις παίκτες να προέρχονται από τη λίστα των Καρεμπέ και Ισά. Οι Πειραιώτες αναμένεται να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας, μέχρι το τέλος της άμυνας.