Θέλει να «δέσει» τον Ρισβάνη

Πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Ρισβάνη θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να «δέσει» τον νεαρό αμυντικό.

Πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Ρισβάνη θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να «δέσει» τον νεαρό αμυντικό. Ο 20χρονος παίκτης υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και για την επόμενη χρονιά του «τριφυλλιού» και οι ιθύνοντες της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την έως τώρα πορεία του. Ο Έλληνας αμυντικός δεσμεύεται έως το 2016 με τους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του, αυξάνοντας και τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Η ρήτρα που υπάρχει μέχρι στιγμής προβλέπει πως ο παίκτης μπορεί να φέρει πρόταση 200 χιλιάδων ευρώ και να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί σε παραπάνω από 15 ματς την επόμενη σεζόν, τότε μπορεί να αποχωρήσει με μια πρόταση ύψους 20 χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις επόμενες ημέρες, οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, έτσι ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» μπορεί να «πάγωσαν» τις διαπραγματεύσεις με τον Τάσο Λαγό, όμως αυτό δε σημαίνει πως εγκαταλείπουν την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο νεαρός μέσος αναζητεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, όμως δεν αποκλείεται να παραμείνει στο «τριφύλλι», αν δε βρει κάτι που θα τον ικανοποιεί. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός προχωρά για την απόκτηση του Πάτρικ Όλσεν με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ, ώστε να έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο νεαρός μέσος.

Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Ο Νίκος Νταμπίζας «χτενίζει» την ξένη αγορά και εφόσον βρει κάτι καλό, θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το μέλλον του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο «τριφύλλι», με τον Κροάτη να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.