Με απουσίες ο Αστέρας

Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Το έργο του Αστέρα βέβαια είναι ούτως ή άλλως πάρα πολύ δύσκολο μετά την ήττα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, χωρίς να συμπεριλάβει σ’ αυτή τους Ουσέρο, Γκρατσίνι, αλλά ούτε και τους Ερνάντες, Τσαμπούρη, Ουρτάδο, οι οποίοι απουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα, ο τεχνικός των Πελοποννήσιων έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη και Ετό. 
 

Η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Κουρμπέλης, Εντό, Μουνάφο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Καράσκο και Μπαράλες.

Σχετικά με τους Ζησόπουλο και Μπαράλες που συμπλήρωσαν κάρτες, ο πρώτος θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ ο δεύτερος από αυτά με Καλλονή και Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.