Με απουσίες ο Αστέρας

Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.
Δημοσίευση: 21/01/2014 - 18:28

Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Το έργο του Αστέρα βέβαια είναι ούτως ή άλλως πάρα πολύ δύσκολο μετά την ήττα με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, χωρίς να συμπεριλάβει σ' αυτή τους Ουσέρο, Γκρατσίνι, αλλά ούτε και τους Ερνάντες, Τσαμπούρη, Ουρτάδο, οι οποίοι απουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα, ο τεχνικός των Πελοποννήσιων έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη και Ετό. 
 

Η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Κοντοές, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Κουρμπέλης, Εντό, Μουνάφο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Καράσκο και Μπαράλες.

Σχετικά με τους Ζησόπουλο και Μπαράλες που συμπλήρωσαν κάρτες, ο πρώτος θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ ο δεύτερος από αυτά με Καλλονή και Ατρόμητο.