Λεβαδειακός: «Μόνη υπεύθυνη η αστυνομία»

Ανακοίνωση για το θέμα της μη μετακίνησης των φίλων του Άρη στη Λιβαδειά εξέδωσε η ΠΑΕ της Βοιωτίας.

Ανακοίνωση για το θέμα της μη μετακίνησης των φίλων του Άρη στη Λιβαδειά εξέδωσε η ΠΑΕ της Βοιωτίας. Η διοίκηση του Λεβαδειακού «απαντά» στις κατηγορίες των «κίτρινων» που ρίχνουν τις ευθύνες στην ίδια και ξεκαθαρίζει ότι μόνη υπεύθυνη για την απόφαση είναι η αστυνομία.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να αποπροσανατολίσει τους οπαδούς της, επιρρίπτοντας την ευθύνη της μη μετακίνησης των οπαδών της στη Λιβαδειά, στην ομάδα μας. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μόνοι υπεύθυνοι για την απόφαση της μετακίνησης ή μη οπαδών είναι η Αστυνομία και δεν τίθεται κανένα θέμα άρνησης από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Ουδέποτε η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν χορήγησε εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδος όταν υπήρχε απαγόρευση της Αστυνομίας, διότι σε αντίθετη περίπτωση υπεύθυνη για οτιδήποτε συμβεί από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, είναι αποκλειστικά  η γηπεδούχος ομάδα. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφαλείας που έγινε τη Δευτέρα 20/01/2014 η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τοποθετήθηκε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (σας παραπέμπουμε στα πρακτικά της σύσκεψης)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.