Ντοκουμέντο: Οι επιλογές Σκόρδα και το αδιέξοδο

Ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο καταδεικνύεται με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο ο δρόμος που επέλεξε η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα να παλέψει την υπαγωγή στο άρθρο 99, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Metrosport».

Ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο καταδεικνύεται με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο ο δρόμος που επέλεξε η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα να παλέψει την υπαγωγή στο άρθρο 99, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Metrosport». Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα που υπογράφει ο Δημήτρης Κανελλάκης, η νέα αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα, επί της ουσίας, αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης!

«Είναι απίστευτο αλλά απολύτως αληθινό, ότι η νέα αίτηση, είναι στην ουσία έφεση, αφού επικαλείται μια σειρά από στοιχεία της προηγούμενης αίτησης τα οποία δέχεται ότι κακώς δεν έκανε δεκτά το δικαστήριο και σε αυτά, κατά κύριο λόγο, βασίζεται προκειμένου να αναπτύξει επιχειρήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα και καταλήγει: «Στη νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, υπάρχει και μια σειρά από στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι πολύ μικρές οι διαφορές και ανάμεσα στο πλάνο βιωσιμότητας της παρούσας και της προηγούμενης, με συνέπεια να αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο μπήκε ο Αρης από την αρχή σε μια χρονοβόρα διαδικασία, ενώ μπορούσε να προχωρήσει από κει που είχε φτάσει, κάνοντας, δηλαδή, έφεση».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, προσέφυγε ξανά σήμερα Τρίτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο, καταθέτοντας εκ νέου αίτηση μεταρρύθμισης δια συμπληρώσεως-εξειδικεύσεως της προσωρινής διαταγής. Η ίδια αίτηση είχε απορριφθεί την περασμένη Παρασκευή, όμως ελπίδα πάντα υπάρχει. Εφόσον, τούτη τη φορά, εγκριθεί η αίτηση, τότε αμέσως η ΠΑΕ θα απευθυνθεί ενισχυμένη στην ΕΠΟ με το νέα έγγραφο, προκειμένου να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Στη φωτό απόσπασμα από τη νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.      

   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.