Βεργέτης: «Στόχος μας η πεντάδα»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η πεντάδα και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο μπορεί να πετύχει, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η πεντάδα και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο μπορεί να πετύχει, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες αλλαγές που επέφερε στην ομάδα: «Στην αρχή ήταν μια έκπληξη για μένα, όταν μου ανατέθηκε η τεχνική ηγεσία. Αμέσως όμως άρχισα να δουλεύω για τον επόμενο αγώνα. Προσπάθησα εξ αρχής να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και να αξιολογήσω το ρόστερ. Το κέρδος αυτής της αξιολόγησης ήταν ο Μουνάφο και ο Λούι, που έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν, αλλά και ο Εντό που καθιερώθηκε. Έτσι βρήκαμε έναν κορμό πάνω στον οποίο μπορούμε να στηριχτούμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας επί των ημερών του: «Υπάρχει το κομμάτι της απόδοσης της ομάδας και το κομμάτι των αποτελεσμάτων. Φέραμε κάποιες ισοπαλίες σε ματς που δικαιούμασταν τη νίκη και αυτό μας δημιούργησε ένα επιπρόσθετο άγχος. Μας στενοχωρούσε που ενώ παίζαμε καλή μπάλα δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάποια αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά την εικόνα της ομάδας, προσπαθήσαμε να βρούμε έναν πιο ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης και βελτιωθήκαμε, καθώς είχαμε περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αρχικά είχαμε πρόβλημα στην αξιοποίηση των φάσεων, αλλά κι αυτό στα τελευταία το έχουμε διορθώσει».

Για τους στόχους του Αστέρα: «Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας κι ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει τη θέση στην πεντάδα, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία και ό,τι καλύτερο μπορέσουμε από εκεί και πέρα».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επέτρεπε να διεκδικήσουμε κάτι από τη ρεβάνς. Όμως είναι ένα επίσημο ματς και πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Θα δώσουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες και να δοκιμάσουμε κάποιους άλλους».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο: «Είμαστε σε μια διαδικασία αναζήτησης παικτών σε μια-δυο θέσεις που θεωρούμε πως χρειαζόμαστε ενίσχυση. Όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς για να ανακοινώσουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.