Σάντσεζ: «Είμαι καλός στην πυρόσβεση»

Ως έναν προπονητή για ειδικές αποστολές χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Λόρι Σάντσεζ, στον βρετανικό Τύπο.

Ως έναν προπονητή για ειδικές αποστολές χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Λόρι Σάντσεζ, στον βρετανικό Τύπο. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση.

Αρχικά, ο Σάντσεζ δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Αν υπάρχει κάτι, στο οποίο είμαι καλός, αυτό είναι η… πυρόσβεση. Νομίζω ότι κοίταξε το προφίλ μου και το ρεκόρ μου στη διατήρηση συλλόγων στην κατηγορία και σκέφτηκε ότι ήταν αυτό που έψαχνε. Ο ιδιοκτήτης χρηματοδοτεί μόνος του στην ομάδα και είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτόν να παραμείνει η ομάδα και να αναπτυχθεί».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Το 95% των θέσεων εργασίας προκύπτουν σε ομάδες που πρέπει να βγουν από την… λάσπη. Ήρθα στην Ελλάδα περίπου 30 χρόνια πριν, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό μου. Θυμάμαι την κίνηση στους δρόμου της Αθήνας. Ήταν τρομερό όμως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, η υποδομή έχει βελτιωθεί σημαντικά».

Σχετικά με την οικονομική κρίση, ο Σάντσεζ υπογράμμισε: «Όταν ζεις εκεί δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα έχει χτυπηθεί η οικονομία. Όμως αν ταξιδέψεις μισό μίλι ή περισσότερο τότε διαπιστώνεις την κρίση καθώς υπάρχουν πολλά καταστήματα που πλέον δεν λειτουργούν και κλειστά συγκροτήματα γραφείων. Είχαν μια κακή οικονομικά περίοδο, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι έχουν ήδη πετύχει τους στόχους τους και ίσως να υπάρξει κάποια ανάπτυξη το επόμενο έτος».

Τέλος, ο Σάντσεζ μίλησε και για τον συνεργάτη του Στιβ Κωνσταντινίδη: «Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο χωρίς τη βοήθεια του Steve. Ξέρει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι . Οι Έλληνες κάνουν μεγάλες συζητήσεις . Χρησιμοποιούν τρεις ή τέσσερις λέξεις, εκεί που μία ή δύο θα ήταν αρκετές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.