Κολοβέτσιος: «Ποτέ δεν υπήρξα αχάριστος»

Ανεπηρέαστος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, τονίζοντας πως δεν είναι αχάριστος.

Ανεπηρέαστος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι το τέλος της σεζόν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, τονίζοντας πως δεν είναι αχάριστος. Ο Έλληνας αμυντικός επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του από τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, ενώ συμπλήρωσε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα των Ιωαννίνων, στην επίτευξη των στόχων της.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω, απευθυνόμενος κυρίως στους οπαδούς της ομάδας μου και αφορούν την επιλογή μου να αγωνίζομαι με την ομάδα της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν τα εξής.

Πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε ότι υπάρχει για εμένα ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, η οποία και ήταν διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα που έχω στο συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ, ώστε να με εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι. Το συζήτησα με την οικογένεια μου και αποφάσισα να δεχθώ.

Πρόκειται για μια επιλογή που δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτε την συμπεριφορά ή την απόδοσή μου και σε αυτό να είναι σίγουροι όλοι στα Γιάννινα. Ποτέ μου δεν υπήρξα αχάριστος και πάντα θα αναγνωρίζω την μεγάλη προσφορά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που με εμπιστεύτηκε δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ στην super league και να δείξω τις ικανότητές μου.

Τέλος θέλω να διευκρινίσω, ότι την μόνη δήλωση που έκανα χθες, σε τηλεφώνημα που δέχθηκα από δημοσιογράφο, αφορούσε την διάρκεια του συμβολαίου μου που θα ισχύσει από το καλοκαίρι. Οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί είναι ψευδές.

Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να είμαι σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.