Μπήκε εισαγγελέας στον Αρη!

Ο οικονομικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιωτόπουλος, δουλεύει πάνω στο πόρισμα της nexia, μπαίνοντας, επί της ουσίας, στην ΠΑΕ.
Δημοσίευση: 21/01/2014 - 07:16

Αυτό που ζητούσαν οι φίλοι του Αρη, μήνες τώρα, είναι γεγονός! Ο οικονομικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιωτόπουλος, δουλεύει πάνω στο πόρισμα της nexia, μπαίνοντας, επί της ουσίας, στην ΠΑΕ. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή εξέλιξη η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ποινικές διώξεις προσώπων που διοίκησαν την κιτρινόμαυρη εταιρία από το 2004 εώς το 2012, με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο για τα ίδια τα πρόσωπα, όσο και για τον Αρη.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπόμνημα από την Κοινωνία Μελών, το προεδρείο της οποίας συναντήθηκε μαζί του, στο Δικαστικό Μέγαρο. Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Στεφανίδης και το μέλος του ΔΣ, Κώστας Γεωργιάδης, τον διαβεβαίωσαν πως θα είναι στη διάθεσή του, σε ότι τους ζητηθεί, προκειμένου να τον διευκολύνουν στο έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εισαγγελέας φάνηκε γνώστης του ζητήματος του Αρη, κάτι που σημαίνει πως τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνάς του, ίσως να μην χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να έρθουν στην επιφάνεια.

Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται..