Ξεκαθαρίζει την Τρίτη του Λαγού

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Τάσου Λαγού με τον Παναθηναϊκό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Τάσου Λαγού με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως ο νεαρός παίκτης θα απαντήσει θετικά στην πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας που του έχουν καταθέσει και πως σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2017.

Ο Έλληνας μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και αναζήτησε κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του. Τελικά, ο Λαγός δε βρήκε κάτι αξιόλογο και αναμένεται να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο «τριφύλλι», καθώς υπολογίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας από τον Γιάννη Αναστασίου.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Πάτρικ Όλσεν φαίνεται να εξαρτάται από την εξέλιξη στο θέμα του Λαγού. Αν ο Έλληνας μέσος μείνει στο «τριφύλλι», τότε η περίπτωση του Δανού ποδοσφαιριστή απομακρύνεται. Σε αντίθετη περίπτωση, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του 19χρονου μέσου από την Ίντερ, με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Νταμπίζας εξακολουθεί να αναζητεί έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα δώσει άμεσα λύσεις στους «πράσινους». Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι συνδεδεμένη και με το μέλλον του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αν ο Κροάτης παραμείνει στο «τριφύλλι», τότε δε θα γίνει κάποια προσπάθεια για απόκτηση αμυντικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.