Πεϊτσίνοβιτς: «Η Νις έχει τον πρώτο λόγο»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.
Δημοσίευση: 21/01/2014 - 07:32

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, ο Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος αμυντικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Πέρα από τον Ολυμπιακό, ευρωπαϊκά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και των Λιόν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο 26χρονος παίκτης θα λάβει σύντομα την οριστική του απόφαση, σχετικά με το μέλλον του.

Ο ίδιος τόνισε στην εφημερίδα «Blic» σχετικά με το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή η Νις έχει το προβάδισμα σχετικά με το μέλλον μου. Να παίζει κανείς σε αυτή την ομάδα, είναι κάτι που ορισμένοι άνθρωποι απλά το ονειρεύονται. Οι συνθήκες είναι φανταστικές. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι υπέροχοι αυτά τα τέσσερα χρόνια, που βρίσκομαι εδώ. Θα πρέπει να πω πως αισθάνομαι σαν το σπίτι μου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όμως από την άλλη πλευρά, νομίζω πως χρειάζομαι μια μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Ίσως να συνεχίσω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Είμαι αρκετά αισιόδοξος και νομίζω πως θα πάρω σύντομα τη σωστή απόφαση».