Περογαμβράκης: «Δουλεύουμε σκληρά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο» (video)

Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης τόνισε ότι μετά την έλευση του Σα Πίντο η ομάδα έχει ανέβει ψυχολογικά και η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται μέσα στο γήπεδο, σε δηλώσεις του στον Γιάννη Καραλή στην εκπομπή "Ώρα των Πρωταθλητών".

Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης τόνισε ότι μετά την έλευση του Σα Πίντο η ομάδα έχει ανέβει ψυχολογικά και η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται μέσα στο γήπεδο, σε δηλώσεις του στον Γιάννη Καραλή στην εκπομπή “Ώρα των Πρωταθλητών”.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε δουλέψει και πιστεύω ότι δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι. Παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε δίκαια.

Δεν είχαμε ξεκινήσει καλά και υπήρξε μεγάλη πίεση. Μετά την έλευση του νέου προπονητή μας βοήθησε ψυχολογικά, δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα , είμαστε μεγάλη ομάδα και αν συνεχίσουμε με αυτή τη δύναμη και το πάθος πιστεύω θα ανέβουμε ψηλότερα. Με τη δουλειά θα καταφέρουμε πολλά πράγματα.

Εγώ ξεκίνησα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, ήμουν άτυχος λόγω των τραυματισμών μου και ευχαριστώ την οικογένειά μου και τον ΟΦΗ και αυτή τη στιγμή μπορώ και παίζω στη Σούπερ Λίγκα και μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Είχα σκεφτεί ακόμα και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έχασα τον πατέρα μου από πολύ μικρός και αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο.

Όλα μετράνε. Ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου και όλοι έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Εγώ αγαπώ πολύ την ομάδα και ζω γι’ αυτή. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Ζούμε με το όνειρο να φτάσουμε σε έναν τελικό και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο. Θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη γιατί και σήμερα μας στήριξε πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.