Σα Πίντο: «Να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή» (video)

Μετά την αναμέτρηση στα Περιβόλια οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Σα Πίντο να τονίζει ότι η ομάδα του προσπαθεί να αποκτήσει νοοτροπία νικητή ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε ότι η ομάδα του βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα.

Μετά την αναμέτρηση στα Περιβόλια οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Σα Πίντο να τονίζει ότι η ομάδα του προσπαθεί να αποκτήσει νοοτροπία νικητή ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε ότι η ομάδα του βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Σα Πίντο: «Ήταν ένα σπουδαίο ματς μεταξύ δύο ομάδων που χρειάζονταν τους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε προσοχή στην οργάνωση και την τακτική, ενώ περιμέναμε να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να βγούμε στην κόντρα και να σκοράρουμε. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, προερχόμασταν και ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καλλονή στο Kύπελλο που παίξαμε 120 λεπτά. Ήταν δύσκολο για μας.

Περιμέναμε τον Πλατανιά να πρεσάρει στα πρώτα λεπτά για να πετύχει κάποιο γκολ. Κοιτάγαμε περισσότερο να κρατάμε το χώρο μας και να μην δώσουμε χώρο στον Πλατανιά. Γνωρίζαμε πως έπαιζαν με μεγάλες μπαλιές στον Μπέλιτς και τον Κάταϊ προσπαθώντας να πάνε στο ένας εναντίον ενός και καταφέραμε να το αποτρέψουμε. Ξέραμε πως έπαιζαν και με μεγάλες μπαλιές στον Τόρες για να σπάει την μπάλα, όμως, ήμασταν πολύ διαβασμένοι και δεν απειληθήκαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε στο επιθετικό κομμάτι και ήμασταν το ίδιο καλοί αμυντικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες και να τις μετουσιώσουμε σε γκολ”.

Ερωτηθείς πως ο ΟΦΗ μπόρεσε να ξεπεράσει την ήττα από την Βέροια με δύο σερί νίκες, ο Ρικάρντο Σα Πίντο απάντησε: “Δουλεύω με την ίδια γραμμή. Πάντα θέλω να είμαι νικητής και κοιτάω να περνάω αυτό στους παίκτες. Έχουμε λίγες επιλογές, αλλά παρά τα προβλήματα προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε. Θα υπάρχει και κακή μέρα, αλλά κοιτάμε να προσπερνάμε τα όποια προβλήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους επαγγελματίες παίκτες”.

Για το θεσμό του Κυπέλλου δήλωσε: “Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάθε παιχνίδι που έρχεται. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά ματς και έρχονται τρεις εβδομάδες δύσκολες μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, τον θέλουμε πάντα δίπλα μας”.

Αναφερόμενος στον Πλατανιά, ο τεχνικός του ΟΦΗ σχολίασε: “Έχω σεβασμό στον Πλατανιά, o οποίος διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ειδικά στα άκρα και την επίθεση. Για να κερδίσεις πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο».

Αναστόπουλος: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά εμείς βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα και θα το χαρακτήριζα το χειρότερο επί τον ημερών μου. Δεν είχαμε πάθος και κάναμε πολλά λάθος.

Ο ΟΦΗ είχε τις πάσες και εμείς καμία. Όταν δεν κάνεις φάσεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ήμασταν σε πολύ κακή μέρα. Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο αλλα πρέπει να προσπαυήσουμε και να δείξουμε τα παιχνίδια που δεν είχαμε σήμερα.

Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια.Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.