Λεοζίνιο: «Στόχος μας παραμένει η παραμονή»

Καλλονή εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και μετά την νέα εκτός έδρας επιτυχίας της επί του ΠΑΣ φαίνεται να απομακρύνεται από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Καλλονή εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και μετά την νέα εκτός έδρας επιτυχίας της επί του ΠΑΣ φαίνεται να απομακρύνεται από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο Λεοζίνιο εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας της Λέσβου μίλησε στο NOVA ΣΠΟΡ FM για την εντυπωσιακή πορεία της.
Για το γεγονος ότι παίζει ως «φιλοξενούμενη» σε όλα τα ματς: «Το μυστικό μας είναι η πολύ καλή μας προετοιμασία στην Ιταλία, όπου αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες και κάναμε την προετοιμασία που έπρεπε για να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια.

Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα που παίζουμε μακριά από το νησί και δεν έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας. Είναι πρωτοφανές.

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να παίζει συνέχεια εκτός έδρας. Ουσιαστικά κάνουμε λίγες προπονήσεις και στη συνέχεια ερχόμαστε στην πόλη που θα μας φιλοξενήσει.».

Για τους στόχους: «Στόχος μας παραμένει η παραμονή, αλλά όσο προχωρά η σεζόν θα κοιτάξουμε ό,τι καλύτερο. Ωστόσο, προτεραιότητα για εμάς είναι η παραμονή»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά από τους υπόλοιπους, όμως καλοί είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος. Καλή είναι και η Καλλονή. Δεν είναι έκπληξη για εμάς, αφού έχουμε κάνει καλά ματς και προσπαθούμε αρκετά για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το δικό του μέλλον: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις και, μάλιστα, πολλές. Από τη Βραζιλία και άλλες. Θα μιλήσω πρώτα με την Καλλονή, η οποία είναι η προτεραιότητά μου και με πίστεψε όλα αυτά τα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.